Martie 04, 2021
Hanorace cu glugă și mască de protecție, create de soția lui Ștefan Bănică Jr.
Moda s-a adaptat la condițiilor pandemiei. Ultimul răcnet în această privință sunt hanoracele create de Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu siguranță nu ai mai întâlnit așa ceva până acum. Vedeta din România a lansat după numeroasele modele de treninguri, care s-au vândut ca pâinea caldă și o linie de hanorace care includ pe lângă glugă și mască de protecție cu fermor pe mijloc. 

 „Am luat destul de multe kilograme în sarcină, am avut retenţie de apă. Am slăbit spectaculos acum. Dar nu mai încăpeam la un moment dat în nimic. Are mult succes acest proiect. La mine a fost o necesitate. Am făcut lucruri pe care le-aș fi purtat eu. Eu nu mă numesc designer. Creez treninguri, care pot fi purtate și-n în club, la terase, nu doar acasă. Deocamdată fac doar haine de dame. O sa fac și de băr­baţi”, a declarat vedeta pentru emisiunea TV Xtra Night Show, scrie elle.ro. 

Dincolo de faptul că își concepe hainele, Lavinia Pîrva face și modeling pentru site-ul ei. Chiar ea este, de altfel, imaginea treningului cu mască, un produs realizat din bumbac. Un astfel de costum compus din pantaloni conici și hanorac ce include și masca este vândut online cu 470 de leoi românești, echivalentul a 2.000 de lei moldovenești. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.053035736084