Aprilie 26, 2023
Hailey Bieber, probleme de sănătate mintală. Soția lui Justin Bieber trece prin clipe grele
Nu este pentru nimeni un secret faptul că Hailey Bieber a trecut prin clipe grele în ultima vreme din cauza comentariilor răutăcioase din mediul online. Soția lui Justin Bieber recunoaște că are probleme mintale. Partenera de viață a celebrului cântăreț a fost amenințată cu moartea, iar Selena Gomez i-a sărit în apărare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultima vreme, Hailey Bieber a fost virală în mediul online, însă nu într-un mod pozitiv, ci din contră. Soția lui Justin Bieber a fost ținta haterilor și a trecut prin momente destul de complicate din cauza acestora, scrie spynews.ro

Hailey Bieber recunoaște că are probleme mintale

După cum bine știm cu toții, Hailey Bieber este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, soția lui Justin Bieber a făcut o dezvăluirile care i-a șocat pe mulți internauți.

Colaj Hailey Bieber

Partenera de viață a celebrului cântăreț a recunoscut că în ultima perioadă a trecut prin clipe grele, motiv pentru care s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală.

Așa este starea mea psihică din ultima lună și jumătate. (...) Îmi place să fac glume despre felul în care mă simt uneori deoarece este mai ușor decât să recunosc că am o perioadă grea. (...) Dar sincer de la începutul lui 2023 am avut cele mai triste și dificile momente din viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost cel puțin fragile”, a dezvăluit Hailey Bieber.

Cu atât mai mult, Hailey Bieber a mărturisit pe Instagram, când a postat un videoclip cu o pisică care dansa, că aceasta este starea ei psihică „din ultima lună și jumătate”. La final, modelul le-a oferit fanilor un sfat prețios.

Hailey Bieber's Beauty Brand Trademark Reportedly on Hold Because of Justin  | Allure

„Trebuie să știți că nu sunteți singur. Acestea fiind spuse, să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt. (...) Haideți să le fim aproape celor dragi, prietenilor și familiei și străinilor. Haideți să fim acolo pentru ceilalți oameni. Să le fim alături când le este greu. Suntem mai bine împreună”, a adăugat soția lui Justin Bieber.

Selena Gomez a anunțat că Hailey Bieber a fost amenințată cu moartea

După cum bine știm cu toții, Hailey Bieber a fost pusă la zid pe rețelele de socializare pentru că de-a lungul anilor ar fi încercat să o copieze pe fosta iubită a lui Justin Bieber, Selena Gomez. Cântăreața i-a sărit în apărare modelului după ce aceasta a fost amenințată cu moartea.

Selena Gomez Dons Ballon Sleeves in Valentino Dress at Golden Globes – WWD

„M-a contactat și mi-a spus că a primit amenințări cu moartea și foarte multă ură și negativism. (...) Nimeni nu ar trebui să experimenteze ura și agresiunile. Întotdeauna am militat pentru bunătate și chiar îmi doresc ca toate acestea să se oprească”, a spus Selena Gomez.

Selena Gomez le-a cerut fanilor ei să nu mai trimită comentarii răutăcioase la adresa soției lui Justin Bieber.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4883930683136