Aprilie 25, 2023
Gerard Pique, cadou de sute de mii de dolari pentru iubită! Dovada că fotbalistul este fericit după ce s-a despărțit de Shakira
Nu este pentru nimeni un secret faptul că Gerard Pique radiază de fericire de când s-a despărțit de Shakira, după 12 ani de relație. Fotbalistul i-a făcut un cadou în valoare de sute de mii de dolari iubitei lui! Cum o răsfață sportivul pe aleasa inimii lui, Clara Chia Marti.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce Shakira nu trece prin cele mai frumoase momente, Gerard Pique se bucură de viață la maxim alături de tânăra care i-a pus inima pe jar. Fotbalistul nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba de poftele iubitei lui, Clara Chia Marti, scrie spynews.ro

Gerard Pique, cadou pentru Clara Chia Marti, iubita lui

Celebrul fotbalist are mare grijă să fie atent cu iubita lui, așa că i-a făcut Clarei Chia Marti un cadou de lux, în valoare de 220.000 de dolari! În urmă cu câteva zile, tânăra și-a sărbătorit ziua de naștere cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani, iar bineînțeles că sportivul a fost atent să îi facă o surpriză memorabilă, mai exact un bolid la care alții numai visează.

Cuál es y cuánto cuesta el lujoso auto que Gerard Piqué le regaló a Clara  Chía | La 100

Clara Chia Marti a fost văzută recent la volanul bijuteriei pe patru roți chiar în Barcelona. Cu atât mai mult, Gerard Pique știe cât de importante sunt momentele petrecute în doi, așa că are grijă să meargă alături de partenera lui în vacanțe de lux. Recent, cei doi au fost în Dubai, unde s-au distrat de minune.

Shakira a trecut prin momente grele din cauza despărțirii de Gerard Pique, iar cu toții știm că l-a „atacat” de mai multe ori în piesele pe care le-a lansat după ce s-a aflat că au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Fotbalistul, mai fericit ca niciodată

Fanii nu au putut să nu observe faptul că Gerard Pique este mai fericit ca niciodată și radiază de bucurie atunci când se află în preajma iubitei lui, Clara Chia Marti. În prezent, Shakira s-a mutat în Statele Unite ale Americii, dar nu singur, ci alături de copiii ei.

Celebra cântăreață își dorește să își vadă liniștită de viață după ce s-a despărțit de tatăl băieților ei, Gerad Pique, pentru că a fost înșelată. Shakira are planuri mari de viitor și se pare că este mai decisă ca niciodată să fie fericită cu adevărat în urma celor întâmplate. Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza separării.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78810453414917