Septembrie 02, 2024
Gemenele Madonnei au împlinit 12 ani. Imagini de la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o vedeta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Madonna a organizat o spectaculoasă petrecere pentru gemenele sale, Estere și Stella. Cele două puștoaice au împlinit 12 ani pe 27 august, scrie profm.ro

Cântăreața a postat pe Instagram un clip în care a surprins momente cheie de la aniversare. Aceasta și-a răsfățat fetele cu lecții de călărie, tobogane cu apă, un camion de înghețată și baloane colorate.

La mulți ani gemenelor mele din zodia Fecioarei,Estere și Stella!!!”, a scris Madonna pe platforma de socializare. „Am clipit și sunteți aproape adolescente.. Timpul este o fiară!!”

The 66-year-old music icon took to Instagram on Monday to share outtakes from the party

„Sunteți amândoi atât de neînfricate, talentate și pline de viață. Abia aștept să citesc următorul capitol... Vă iubesc atât de mult!”, a conchis ea.

La petrecere a fost prezent și noul iubit al Madonnei (66 de ani), Akeem Morris, un tânăr de doar 28 de ani.

The trio enjoyed doughnuts

Cu puțin timp înainte de a împlini 66 de ani, Madonna s-a afișat public alături de Akeem Morris. Artista a început această relație la doar câteva luni de când s-a despărțit de fostul partener, Josh Popper, care era cu 36 de ani mai tânăr decât ea.

Madonna is newly dating 28-year-old Akeem Morris, who is nearly 40 years her junior

Surse apropiate cântăreței au dezvăluit pentru Daily Mail că prietenii ei sunt îngrijorați de intențiile lui Akeem, mai ales că fosta lui parteneră l-a acuzat de infidelitate. De asemenea, susțin că această relație ar putea fi explicată și prin faptul că Madonna pare să aibă nevoie să fie „adorată”.

The girls enjoyed swimming and other water activities



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82027649879456