Iunie 29, 2023
Florin Salam, cadou de sute de mii de euro pentru soția lui. Imaginea făcută publică de artist
Florin Salam face ce face și reușește să o surprindă în mod constant pe soția lui, Roxana Stoian. Mama copiilor artistului se poate simți o femeie împlinită, pentru că bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste este mereu atent și o răsfață cu cele mai frumoase cadouri. Ce i-a cumpărat de această dată Florin Salam iubitei sale soții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Artistul o iubește enorm pe mama copiilor săi și nu ezită să o răsfețe ori de câte ori are ocazia. De această dată, manelistul i-a cumpărat partenerei sale de viață un bolid de lux în valoare de zeci de mii de euro. Chiar Florin Salam a fost cel care a publicat fotografia pe Instagram, scrie spynews.ro

colaj din doua poze cu florin salam si roxana dobre

În luna iunie, Roxana Stoian și-a aniversat ziua de naștere, iar soțul ei pare că o răsfață cu, știe el mai bine. În urmă cu puțin timp, Florin Salam a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de soția lui. Cei doi s-au fotografiat lângă un bolid de lux pe care stă așezat un buchet mare de trandafiri, iar în descrierea imaginii, manelistul dă de înțeles că mașina a fost cumpărată cadou pentru sărbătorita lunii, mama copiilor săi.

În luna martie a acestui an, Roxana Dobre le dezvăluia fanilor săi ca a primit o mașină cadoul de la soțul ei, un G 63 AMG, care costa peste 180.000 de euro.

Florin Salam, cadou de zeci de mii de euro pentru soția lui, Roxana Stoian. Imaginea făcută publică de artist / FOTO

În urmă cu ceva vreme, surprinsă în trafic, atunci când a fost întreabată cu ce se ocupă Roxana Dobre a dat un răspuns pe măsură și le-a oferit și câteva sfaturi tinerelor care își doresc să se căsătorească.

Florin Salam, cadou de zeci de mii de euro pentru soția lui, Roxana Stoian. Imaginea făcută publică de artist / FOTO

''Îmi place foarte mult mașina ta. Poți să-mi spui cu ce te ocupi, te rog?. (...) Poți să-mi dai un sfat pentru tineri? Ce ar trebui să facă ca să aibă o viață mai bună?

-''Uite cu ce mă ocup, afacerea mea, copiii mei. Ce să facă? Să aibă un soț bun și puternic. Și o familie frumoasă. Și să-l iubească pe Dumnezeu.'', a declarat Roxana Dobre într-un filmuleț de pe Tik-Tok.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1945447921753