Iunie 20, 2022
"Eu cred că am o viață perfectă!" Marina Cârnaț, despre secretul succesului ei
Marina Cârnaț este permanent în vizorul publicului. Foarte activă pe online, bloggerița împărtășește cu urmăritorii săi detalii din viața unei mămici care le reușește pe toate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marina Cârnaț pune mult suflet în activitatea sa de pe online, fiecare postare fiind o adevărată confesiune pentru cei care o citesc. De această dată bloggerița a dezvăluit urmăritorilor săi secretul unei vieți perfecte. Ea a povestit ce înseamnă perfecțiunea din punctul ei de vedere și cum muncește zi de zi pentru viața fericită și perfectă pe care o are.

"Eu cred că am o viață perfectă!
Nu mă tem de acest cuvânt care este relativ (ci nu absolut)! Însă ce înseamnă perfecțiune? Este perfecțiunea o iluzie?

Perfecțiunea este sinonim cu munca. Dacă vezi perfectă vreo relație, afacere, proprietate sau caracterul cuiva - simplu - a muncit din greu la ele.
Perfecțiunea nu este etapa finală, este un proces continuu și chiar o luptă pentru a deveni mai bun sau pentru a face mai bine.
Perfecțiunea nu înseamnă - fără dificultăți, ci este procesul de depășire a tuturor provocărilor, dificultăților sau problemelor. Și doar trecând prin ele, devii ceea ce voiai să devii.
Toată viața noastră trebuie să luptăm spre excelență, să ne lucrăm pe noi înșine și să devenim mai buni. Mai bun decât cum am fost ieri!", a scris Marina Cârnaț pe pagina sa de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78831911087036