Martie 20, 2024
Este adevărat că amanta lui Piqué i-a mâncat gemul de căpșuni? Shakira a vorbit în premieră despre acest zvon
Shakira a făcut lumină în controversa legată de gemul de căpșuni și scandalul amantei lui Piqué, Clara Chía.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima dată când apăreau zvonurile despre ruptura cuplului puternic Shakira - Piqué, oamenilor nu le-a venit să creadă.

Râuri de cerneală au curs în presa tabloidă, când devenise cert că fotbalistul avea amantă. Inclusiv o istorioară amuzantă, în care se spunea că artista și-a dat seama că Gerard aducea acasă o femeie, după ce îi dispărea gemul preferat din frigider. O specialitate delicioasă din căpșuni, pe care doar cântăreața îl consuma, scrie okmagazine.ro

Pentru prima dată de la marea ruptură, frumoasa columbiană a făcut lumină în această chestiune amuzantă, scandalul gemului de căpșuni!

La aproape doi ani de la despărțire, autoarea hitului „Hips Don’t Lie” a vorbit cu ”The Sunday Times”, dezvăluind adevărul despre acel zvon. „Nu este adevărat”, a spus clar artista.

Shakira, Piqué și borcanul cu dulceață - Mihai Vasilescu

Cum a început zvonul?

Zvonul a apărut după lansarea piesei și a videoclipului „Te Felicito”, cu Rauw Alejandro. În videoclip, cântăreața este văzută uitându-se într-un frigider, se presupune că pentru a afla adevărul, și atunci capul lui Rauw Alejandro apare în frigider. Toată această situație și versurile despre durerea de inimă au dat naștere multor speculații despre modul în care artista din Columbia a aflat despre noua relație a lui Piqué cu Clara Chía.

Cert este că acum, foștii iubiți își trăiesc viața frumos și fără resentimente. Piqué încă este în relație cu Clara Chía, semn că despărțirea nu a fost doar o toană, ci chiar are sentimente pentru tânără, în timp ce Shakira s-a mutat la Miami și a renăscut, în această nouă atmosferă, pe continent american.

La vremea respectivă, s-a scris mult și bine despre acest gem, care i-ar fi ”aprins beculețele” artistei în legătură cu infidelitatea tatălui copiilor ei. Este adevărat sau nu, nu vom ști niciodată. Cert este că Shakira sub nicio formă nu recunoaște aceste zvonuri și le cataloghează pure speculații.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.1966705322266