Martie 30, 2022
Elton John a vrut să adopte un copil din Ucraina. Motivul pentru care a fost împiedicat
Elton John, celebrul artist bricanic, a dezvăluit că întâlnirea cu un copil ucrainean, care își pierduse părinții, l-a inspirat pe el și pe soțul lui, David Furnish, să-l adopte, însă dorința lor nu s-a putut materializa din cauza orientării sexuale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul podcastului realizat de Dua Lipa, Elton John a dezvăluit că în 2009 și-a dorit să adopte un copil de 14 ani, pe nume Lev, care era bolnav de HIV și care era ucrainean.

”Am ținut acest băiat ore în șir. Am avut o conferință de presă, iar la final mi-au spus: </>, iar eu am spus: </>”, a mărturisit el.

Din păcate, însă, acest lucru nu a fost posibil: ”Nu mi-au permis să fac asta pentru că sunt gay.”, a mărturisit artistul, care a precizat că David, soțul lui, l-a întrebat dacă i-ar plăcea să aibă copii la un moment dat. ”Am spus nu, însă acel băiețel parcă îmi spunea: </> Acela a fost momentul când am decis să devenim părinți, totul s-a petrecut datorită acelui băiețel din Ucraina.”

Elton John și soțul lui, David Furnish 

Legile din Ucraina cer ca părinții adoptivi să nu fie mai bătrâni de 45 de ani, iar la acel moment artistul britanic avea 62 de ani. Totodată, legea solicită ca părinții să fie căsătoriți, însă Ucraina nu recunoaște relațiile între persoane de același sex drept căsnicie.

Elton John, în vârstă de 75 de ani și Furnish, 59 de ani, au împreună doi copii, Elijah, de nouă ani și Zachary, de 11 ani.

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53728318214417