Septembrie 01, 2022
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, detalii neștiute despre căsnicia lor. Ce au dezvăluit cei doi
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre căsnicia lor și planurile pe care le au pentru viitor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul romanesc.

Într-un interviu pentru EGO.ro, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au împărtășit o serie de detalii despre căsnicia lor. Sunt căsătoriți de un an și au dezvăluit că în decursul acestui timp care a trecut nu au avut parte de certuri.

„La modul ăla de ceartă, nu, dar am avut mici discuții. Dar certuri, de nivelul nervi sau țipete sau așa, nu. Nu suntem noi așa. Deși ea este mai mică decât mine, câteodată eu sunt ăla mai mic. Dar, na, ne completăm”, a declarat Edward Sanda. 

PRO TV - Cleopatra Stratan, despre iubitul Edward Sanda: „Vreau să fie  primul și ultimul pe care o să-l iubesc”

Cleopatra Stratan a dezvăluit și care consideră că este secretul relației lor de cuplu:

„E un echilibru total în absolut orice trăim și în ce suntem, în absolut tot. Ăsta este de fapt secretul relației noastre. Echilibru și acea balansare.”

Artista a adăugat că ea și soțul ei se consultă înainte de a lua o decizie, fie că este una care ține de viața personală sau cea profesională. 

„Noi luăm toate deciziile împreună. Chiar dacă suntem convinși, fiecare în parte de decizia fiecăruia, ne sfătuim ca să fim siguri că facem ceea ce este bine și știm că împreună putem să facem orice.”

În același interviu, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit și despre planurile lor de viitor. Cei doi își doresc să se mute într-o casă mai mare, însă vor mai aștepta până când vor face acest pas. 

Căsuța noastră, cuibușor de nebunii... Cleopatra Stratan și Edward Sanda  s-au mutat împreună - ZUTV | ZU TV

„Căutăm. Deocamdată punem și noi la saltea. Căutăm variante, dar sincer cu inflația asta nu își ia nimeni nimic. Adică e o pauză.”, a spus Edward Sanda, în timp ce partenera lui, Cleopatra Stratan, a precizat: „Mai așteptăm. E o perioadă în care preferăm să muncim mai mult și când o vrea Dumnezeu să ne luăm, atunci ne-om lua.”

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de când s-au căsătorit. Cei doi nu au lăsat acest eveniment să treacă neobservat și au transmis pe conturile lor de socializare câteva mesaje speciale. S-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1052167415619