Octombrie 09, 2023
„Dragostea din tei” i-a inspirat. Cum o companie de stat din Germania caută angajați
Compania berlineză Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), care asigură capitala Germaniei cu transport public, a lansat un videoclip promoțional pentru a căuta noi angajați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Acesta are la bază melodia „Dragostea din tei” a trupei moldoveneşti O-Zone, scrie newsmaker.md

Reprezentantul serviciului de presă al companiei Nils Kremmin a spus pentru Infotag că ideea de a apela la hitul moldovenesc din 2004 a apărut spontan.

Toți cei din echipă cunoaştem această melodie pe de rost, așa că am rezolvat mai întâi problema drepturilor de autor și, împreună cu agenția de publicitate, am început să creăm videoclipul. În el, doi angajați BVG și o angajată dansează pe acoperișul unui autobuz care zboară deasupra Berlinului, împart cadouri pasagerilor, își vizitează colegii în atelierele de reparații și cântă despre munca lor: „Hallo, salut, merhaba, alles gut?”, a comunicat reprezentantul serviciului de presă al companiei din Berlin.

El a adăugat că întreprinderile BVG au nevoie de 1.200 de șoferi de autobuz, metrou și tramvai până la sfârșitul anului 2023.

Am lansat videoclipul pe YouTube, iar în două zile a adunat aproape 65 de mii de vizualizări!”, a mai declarat reprezentantul serviciului de presă al companiei din Berlin.

De menționat că la momentul publicării materialului, videoclipul de pe YouTube al campaniei din Berlin a adunat aproape 100 de mii de vizualizări.

Potrivit sursei sursei citate, întreprinderea de stat BVG asigură capitala Germaniei cu transport public 24/7.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51620221138