August 09, 2023
Natalie Portman s-a despărțit de soțul ei după 14 ani de relație! Benjamin Millepied a înșelat-o pe vedetă
Revista Us Weekly a publicat ieri știrea-bombă cum că Natalie Portman s-a despărțit de soțul ei, Benjamin Millepied, după ce acesta i-a fost infidel și a înșelat-o cu o tinerică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Despărțirea și eventualul divorț n-au fost confirmate, încă, de reprezentanții actriței de 42 de ani. Mai mult, o sursă apropiată acesteia a declarat pentru Daily Mail că știrile despre despărțirea celor doi sunt doar „zvonuri” și „speculații” și că nu a fost luată, încă, nicio decizie fermă, scrie okmagazine.ro

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

„După ce au apărut știrile despre aventura lui, ei au hotărât să lupte, totuși, pentru căsnicia lor, dar în prezent nu mai există cale de ieșire”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Speculațiile despre relația acestora au reapărut după ce vineri, pe 4 august, când cei doi aniversau 11 ani de mariaj, Portman a fost văzută fără verighetă în timpul unui eveniment în Sydney, Australia.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

Motivul? Coregraful francez Millepied, în vârstă de 46 de ani ar fi avut o aventură cu o femeie de 25 de ani. În luna iunie, căsnicia lui Portman cu Millepied a făcut obiectul unui articol în publicația franceză Voici, care susținea că dansatorul francez a avut o aventură cu femeie mai tânără, o activistă pe numele ei Camille Étienne.

Aventura lui Benjamin a fost una de scurtă durată, iar Natalie a descoperit infidelitatea soțului la începutul lunii martie, după ce faimosul cuplu tocmai ieșise din criza conjugală prin care trecuse anul trecut, când s-au separat pentru o vreme. „El știe că a fost o greșeală imensă și încearcă din răsputeri să obțină iertarea lui Natalie și să-și mențină familia împreună”, a dezvăluit o sursă în revista People.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied

Și, în tot acest timp, „Natalie a păstrat discreția și a făcut tot posibilul pentru a-și proteja copiii”, pe Aleph (12) și pe Amalia (6). Ei bine, revista Voici a publicat pe 24 mai imagini explozive cu Millepied și Camille, care au intrat împreună în biroul lui și au ieșit la 10 minute unul după altul, după ce petrecuseră împreună două ore.

Cert e că, încă din timpul celor 23 de zile de filmare pentru May December, din noiembrie 2022, întreaga echipă știa despre neînțelegerile dintre Natalie și soțul ei. Dovada că există probleme în Paradis pentru cuplul Portman-Millepied e faptul că Benjamin nu și-a însoțit soția la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde Natalie și-a lansat cel mai recent film. 

Natalie Portman şi Benjamin Millepied



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84769177436829