August 22, 2023
Din lumina reflectoarelor la peisajele copilăriei: Alina Deliss, vacanță de vis în Moldova
În această vară, cunoscuta interpretă Alina Deliss și-a făcut o escapadă plină de farmec în țara sa natală, frumoasa Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vremurile în care artiștii sunt adesea absorbiți de agenda lor încărcată și de cerințele industriei muzicale, decizia Alinei Deliss de a veni într-o vacanță în Moldova a fost una surprinzătoare, dar și lăudabilă.

A luat o pauză de la lumina reflectoarelor și studiourile în care muncește zilnic și a ales să-și petreacă timpul acasă, pentru a se bucura de peisajele pitorești, revederea cu cei dragi și timpul petrecut cu cea mai dragă ființă - mama.

Entuziasmată de revenirea acasă, Alina și-a împărtășit bucuria pe pagina sa de Instagram, publicând o fotografie chiar de la aeroport. 

Revenirea în Moldova întotdeauna o emoționează pe artistă, fire sensibilă, care mereu își dorește să se reconecteze cu locurile și amintirile care au influențat-o în creșterea sa. Cu bagajul plin de emoții și entuziasm, Alina este nerăbdătoare să exploreze locurile care au fost sursa sa de inspirație și să interacționeze cu oamenii care au fost mereu alături de ea. În lista de priorități a interpretei este  să rătăcească prin locurile pe care le-a iubit în copilărie și să stea cât mai mult în brațele mamei, cea care a ajutat-o să devină ceea ce este astăzi.

Întoarcerea sa în Moldova nu este doar o vacanță, ci și o călătorie profundă în sine, pentru a descoperi fericirea de a te simți același copil dintotdeauna.

Alina Deliss a demonstrat că, indiferent cât de departe a ajuns în cariera sa, ea nu uită niciodată de unde a pornit.

Interpreta are și o piesă intitulată sugestiv "Moldova mea", care oglindește mândria, dragostea și melancolia, subliniind legătura profundă a artistei cu rădăcinile sale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53583884239197