Iunie 16, 2022
Delia, probleme serioase de sănătate în urma unui control! «Îmi dau demisia»
Delia Matache a împărtășit recent cu urmăritorii săi o situație neplăcută, după ce în urma unui control de rutină, medicul a anunțat-o că are câteva probleme de sănătate. Cântăreața a explicat și cum a ajuns în această situație, de a avea probleme la coloană, susținând mai în glumă, mai în serios, că „meseria” e de vină!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă cariera sa în domeniul artistic, Delia activează de ani buni și în televiziune, aflându-se la pupitrul juriului de la iUmor. Deși îi place job-ul pe care îl are, se pare că artista ar avea nevoie de o schimbare, după ultima descoperire făcută în salonul medicului. 

Delia va evolua într-un concert de excepție la Chișinău! Spectacolul live  va avea loc în aer liber - ea.md

Delia, probleme cu coloana vertebrală!

Delia a dezvăluit recent că a aflat că are probleme de sănătate, în urma unui control de rutină. Mai exact, aceasta s-a tot plâns de dureri de spate, aflând de curând că are probleme la nivelul coloanei vertebrale.

Conform spuselor artistei, statul prea mult în scaun în poziții incorecte, în timpul filmărilor pentru emisiune, au adus-o în punctul în care se confruntă acum cu probleme la nivelul părții cervicale și are „spatele curbat”. 

În acest sens, Delia s-a descărcat pe rețelele de socializare, împărtășind și cu urmăritorii săi cum la cei 40 de ani ai ei a ajuns în situația în care spatele îi face deja probleme! Într-o notă ironică, cântăreața a susținut că așa nu se mai poate și că ori își dă demisia de la iUmor, ori de acum în colo va sta numai în picioare în timpul show-ului de comedie.

Delia Matache, probleme legate de vârstă. Ce o deranjează cel mai mult pe  îndrăgita artistă • Buna Ziua Iasi • BZI.ro

Delia s-a „descărcat” pe rețelele de socializare

Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia!

Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos.”,  a mărturisit Delia pe Instagram.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76910591125488