Iunie 22, 2023
De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher
Irina Rimes și partenerul ei, David Goldcher, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Aceștia reprezintă un exemplu pentru mulți îndrăgostiți pentru iubirea pe care și-o poartă, dar și pentru modul în care își gestionează divergențele care apar, inevitabil, ca în orice relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Despre asta frumoasa artistă a vorbit, printre altele, în revista VIVA!, și astfel am aflat cum trec ea și iubitul ei peste dispute.

Cât de implicat este David în activitatea ta profesională, cât de des vă intersectați? Crezi că este cazul să impuneți și o limită, când vine vorba despre profesie, adică să nu fiți o echipă 100% pe plan profesional?

Încă învățăm să delimităm viața personală de cea profesională, dar nu prea reușim. Poate la un moment dat o să ne iasă. Muncim foarte mult împreună, încercăm să ne ridicăm unul pe altul și, mai ales, ne inspirăm unul pe celălalt, iar asta e cel mai important. Să sperăm că în numărul viitor vă voi putea spune că am reușit această delimitare.

Irina Rimes, declarație de dragoste pentru iubitul ei, David Goldcher, cu  ocazia aniversării lui

Aveți și divergențe atunci când lucrați împreună? Există un pact între voi să aveți momente sau zile, sau seri în care să nu vorbiți deloc despre partea profesională?

Desigur, dar cred că este ceva normal. Important e cum trecem peste ele și, mai ales, ce învățăm din ele. Practic, și cred că e valabil în orice fel de relație, când apar divergențe de genul ăsta, spațiul și empatia sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt.

Mai spune-ne câte ceva despre el! Câți ani are, cu ce se ocupă, ce hobby-uri are el..

E fix ca mine, doar că e bărbat. Pasiunea lui este muzica și nu prea are timp de alte hobby-uri. Îi place să călătorească, îi place să mănânce mâncare bună, singura diferență dintre noi fiind că e gătește mult, iar eu gătesc mai puțin. De fapt, dacă e să fiu sinceră, eu nu gătesc deloc, îi las lui această distracție, e mai pasionat de combinațiile de gusturi și de tehnici decât mine.

Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Cei doi s-au mutat împreună  în Franța - WOWBiz

Cum vă place să petreceți timpul liber? Ce pasiuni mai aveți în afară de muzică?

Nu prea avem timp de alte pasiuni, știu că pare plictisitor dar, exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică. În schimb, e foarte amuzant să ne băgăm nasurile în propriile playlisturi de muzică sau să ne distrăm cu ce ascultam în adolescență.

Irina, ar fi acum ceva ce simți că-ți mai lipsește?

Da, mulți bani, ca să stăm liniștiți până la adânci bătrâneți și să muncim doar când avem chef. (râde) Glumesc! Nu cred că e relevant răspunsul meu, pentru că, așa cum am mai spus, omul nu se satură niciodată – poți obține ceva ce ți-ai dorit foarte mult, iar după scurt timp să te plictisești și de acel lucru și să-ți dorești altceva. Cu siguranță, dacă aș avea milioane de euro în cont, tot ar exista ceva care să-mi lipsească, ori așa sunt făcuți oamenii. În plus, cunoașterea e foarte importantă pentru mine, să îmi las spațiu pentru a afla cât mai multe lucruri despre mine și despre lume, mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru asta.

Irina Rimes l-a întrebat pe iubitul francez de ce nu vorbește limba română.  Ce răspuns amuzant a avut David Goldcher - TVmania.ro

„Mi-am sacrificat sufletul, m-am lăsat călcată în picioare pentru iubire, ai declarat recent, la podcastul lui Adrian Artene. Adăugând că iubirea a fost, pentru tine, ca un drog. Poți să ne detaliezi puțin?

Din păcate, nu aș vrea, este destul de intim. Oricum, ține de domeniul trecutului, iar eu nu răscolesc trecutul. Pot doar să-ți spun că am lăsat sentimentele să mă frământe până la capăt, ca să pot să experimentez cum se simte acest capăt. Ca să pot să scriu despre asta.

„În dragoste nu există greșeli'

Se spune că într-o relație greșesc două persoane. Ce te supără pe tine cel mai rău într-o relație, ce te deza măgește, ce te dărâmă?

E diferit de la o relație la alta, nu pot să generalizez. Și, în general, eu nu cred în alb și negru, cred că există multe nuanțe de gri, iar asta înseamnă că lucrurile pe care le vezi acum într-un fel s-ar putea să le vezi altfel peste un an sau doi doar, pentru că ai acumulat mai multă experiență și ți s-a schimbat perspectiva.

Dar tu? Ce greșeli consideri că ai făcut în dragoste, până acum?

Niciuna. În dragoste nu există greșeli. Oricum, dragostea te face prost, deci nu poți conta pe faptul că te vei comporta corect sau greșit. Te vei comporta așa cum simți, iar sentimentele nu greșesc niciodată.



citeste și
SQL exec time = 0.73764181137085