Septembrie 21, 2023
De ce Lionel Messi evită să atingă alte femei în afară de soția sa?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Soția mea, cu toată durerea din suflet, m-a susținut și m-a însoțit”, spune Lionel Messi. El este cu frumoasa lui soție încă din adolescență și are câteva motive clare pentru care nu se apropie niciodată prea mult de alte femei.

Povestea lui Messi și a lui Roccuzzo datează încă din copilăria lor din Rosario, Argentina. Au fost puși în legătură prin intermediul prietenului din copilărie al lui Messi și vărul lui Roccuzzo, Lucas Scaglia. Chiar și atunci când Messi s-a mutat la Barcelona pentru cariera sa de fotbalist, au păstrat legătura, scrie avantaje.ro

Relația lor a luat o turnură semnificativă în 2005, când Messi a zburat înapoi în Argentina pentru a-i fi alături lui Roccuzzo după ce aceasta și-a pierdut în mod tragic cel mai bun prieten. Cei doi formează un cuplu cel puțin din 2009 și și-au făcut publică relația la mijlocul anilor 2000. Deși de obicei își păstrează viața amoroasă privată, ei sunt un cuplu oficial de ceva timp, captivând fanii cu frânturi din relația lor prin fotografii ocazionale din culise.

Who is Lionel Messi's stunning model wife? - everything we know about ...

Nunta lor din 2017, din Rosario, a fost un eveniment de mare anvergură, fiind adesea numită “Nunta secolului”. Au avut 260 de invitați, printre care nume celebre precum Luis Suárez, Gerard Piqué și Shakira. Messi este atât de devotat soției sale încât evită orice contact fizic cu alte femei.

S-a spus că a aspirat să devină cel mai bun fotbalist din lume pentru a-i asigura o viață minunată lui Roccuzzo. Cu toate acestea, după ce s-au căsătorit, numeroase fane au încercat să îi testeze loialitateaUna dintre ele, influencerul Suzy Cortez, a mers chiar până la a-și face un tatuaj cu Messi pe corp și a-i trimite poze cu ea în tricoul lui. Răspunsul lui Messi a fost rapid: a blocat-o imediat, scrie Bright Side.

Mulți oameni au observat că Lionel Messi apare ciudat în fotografiile cu alte femei. De obicei, el stă într-o postură neobișnuită, cu brațele pe lângă corp sau cu mâinile în buzunare, și evită să pună brațele în jurul femeilor din fotografii.

Se pare că acest comportament se datorează faptului că vrea să împiedice mass-media să interpreteze greșit fotografiile și să sugereze ceva nepotrivit, când nu este așa. Chiar și atunci când a făcut o fotografie cu Shakira, el a păstrat distanța, subliniind că relația lor este pur platonică.

Antonella Roccuzzo Instagram Video

Angajamentul lui Lionel Messi de a menține limitele cu femeile care nu sunt soția sa reprezintă un exemplu demn de urmat pentru bărbații căsătoriți, în special pentru cei care au o carieră în care întâlnesc multe femei frumoase. El acordă prioritate vieții private alături de Roccuzzo și de copiii lor, subliniind în mod repetat devotamentul său neclintit față de iubita sa din adolescență. Acest nivel de dedicare este într-adevăr rar și admirabil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1618118286133