Iunie 05, 2024
De ce a renunțat Miley Cyrus la dieta vegană. Ce mănâncă acum pentru a fi în formă maximă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, Miley Cyrus a vorbit mereu despre felul în care a reușit să se mențină în formă de-a lungul anilor, dezvăluind chiar și că a urmat ani la rând dieta vegană. Artista a recunoscut, de asemenea, că a fost nevoită să renunțe la ea din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, scrie profm.ro

Miley Cyrus a fost vegană timp de șase ani

În 2013, cântăreața a ales să-și schimbe complet stilul de viață și a adoptat o dietă vegetariană. S-a întâmplat imediat după moartea câinelui ei, Floyd, pe care l-a văzut în timp ce era ucis de un coiot. Distrusă de durere și mare iubitoare de animale, Miley a fost distrusă de acel incident și a decis să-și schimbe complet stilul de viață.

Îmbrățișând schimbarea în alimentația ei, ea a fost fericită să vorbească despre asta și a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute vegane din Hollywood. Cu toate acestea, de atunci și-a schimbat părerea despre dieta vegană, care nu a fost tocmai benefică pentru sănătatea ei.

Miley Cyrus 

A renunțat la dieta vegană pentru că se confrunta cu probleme de sănătate

După mai bine de șase ani în care a urmat o dietă vegană, Miley Cyrus a recunoscut că a fost nevoită să introducă peștele în alimentația ei, întrucât a constatat că „creierul ei nu mai funcționa corect”.

În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că a început să plângă în momentul în care a mâncat din nou pește, după câțiva ani în care a spus pas produselor din carne.

„Am fost vegană câțiva ani, dar am fost nevoită să introduc în alimentație pește și alimente bogate în omega, creierul meu nu mai funcționa bine”, a explicat Miley, care a precizat că imediat a început să observe schimbări: „Sunt mai în formă decât eram și cred că, la un moment dat, eram foarte subnutrită”, dezvăluia ea într-un interviu acordat în 2019.

Miley Cyrus 

Ea a recunoscut, însă, că s-a simțit extrem de vinovată când a mâncat pește pentru prima dată și a început chiar să plângă.

„Am plâns mult. Am plâns pentru pește, pentru că mă doare să mânânc un pește. Am 22 de animale în ferma mea din Nashville, am 22 de animale în casa mea din Calabassas, fac tot ce trebuie pentru ele. Este vorba despre creierul meu, nu mai pot fi vegană”, a mai precizat ea.

Miley Cyrus

Ce mănâncă Miley Cyrus ca să se mențină în formă la 31 de ani

Potrivit declarațiilor făcute de-a lungul anilor, Miley Cyrus consumă pește și fructe de mare, legume și fructe proaspete, precum și nuci și semințe și alimente integrale, care îi furnizează aportul nutritiv optim.

Miley Cyrus

Ce sport face artista

Miley Cyrus reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 31 de ani, iar acest lucru se datorează nu doar alimentației, ci și sportul. Artista adoră să facă yoga și pilates, însă nu spune nu nici activităților în aer liber. Ea a mărturisit că îi place să se plimbe cu caiacul, să plece în drumeții ori să facă surfing.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85404777526855