Iunie 11, 2024
Cum a reușit Nicoleta Luciu să topească peste 30 de kilograme, în doar 45 de zile
Considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, Nicoleta Luciu, cea care cu ani în urmă a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, este în prezent mama a patru copii. Cum a reușit însă să topească cele 30 de kilograme acumulate după naștere, aflați din rândurile de mai jos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Luciu, cea care i-a devenit soție lui Zsolt Csergo, a dat naștere a patru copii în urma a două sarcini: prima a fost în anul 2018, iar cea de-a doua în anul 2011, când a născuți tripleți și astfel a obținut un plus de 35 de kilograme. 

Dieta strictă cu ajutorul căreia a slăbit Nicoleta Luciu 

Nicoleta Luciu a reușit să revină rapid la formele de odinioară cu ajutorul unei diete eficiente, însă destul de strictă. Aceasta a constat în eliminarea din alimentație a carbohidraților și introducerea, treptată, a anumitor alimente, scrie click.ro

Dieta presupune consumul a cinci mese pe zi care conțin în mare parte supă din pui și compot de mere. Într-o perioadă de aproximativ două luni de zile, Nicoleta Luciu a reușit performanța de a topi cele 30 de kilograme acumulate după cele două sarcini. 

Nicoleta Luciu / foto: Arhiva Click!

Ce conțineau cele 5 mese pe zi din dieta Nicoletei Luciu:

-supă de pui (300 g legume și 100 g de carne de pui )

-2 batoane fitness (ca gustare)-7 mere consumate sub formă de compot 

Cum a reușit Nicoleta Luciu să își ia la revedere de la 30 de kilograme, în  doar 2 luni. Dieta minune care te va face să ai un corp de zeiță

Nicoleta Luciu a bifat noi intervenții estetice 

În urmă cu doar câteva săptămâni, actrița din „Inimă de Țigan” bifa o serie de intervenții estetice, pentru care a scos din buzunar suma de 3.000 de lei. 

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor.

De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic.

Nicoleta Luciu, vedeta care si-a revenit cel mai repede dupa nastere

Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, spunea pentru Click!, Carmen Istrate, medic estetician de profesie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98332118988037