Iulie 05, 2023
David și Victoria Beckham, imaginea care a făcut înconjurul lumii la 24 de ani de la căsătorie!
David Beckham (48 de ani) a postat o fotografie impresionantă cu soția sa, Victoria (49 de ani) din ținerețe pentru a marca cei 24 de ani pe care îi împlinesc de la casătoria lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au trecut 24 de ani de la momentul în care cele două celebrități și-au unit destinele pe 4 iulie 1999, în timpul unei ceremonii impresionante la un castel din Irlanda. De atunci familia lor s-a mărit și au devenit părinți a patru copii Brooklyn (24 de ani), Romeo (20 de ani), Cruz (18 ani) și Harper (11 ani), scrie click.ro

Pentru a marca momentul deosebit, fostul fotbalist profesionist a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el și Victoria de acum câțiva ani și a fost întâmpinat cu numeroase comentarii din partea fanilor și prietenilor entuziasmați. În imagine, David apare cu părul tuns în curtain bang, în timp ce Victoria este fotografiată cu părul dat pe spate. Fotografia a fost însoțită de un mesaj emoționant: „În această zi, 4.7.99, 24 de ani și încă numărăm. Pentru cea mai bună soție, mămică și partener de băutură (în majoritatea timpului), La mulți ani, te iubesc atât de mult".

David și Victoria Beckham couplegoals Instagram (2) jpg

Fanii și prietenii și-au exprimat entuziasmul pentru cuplulul îndrăgit cu ocazia aniversării lor. Actrița Eva Longoria Baston, care este o prietenă apropiată a Victoriei, a comentat: „La mulți ani pentru cuplul meu preferat din lume!".

Dragoste la prima vedere

Cuplul s-a cunoscut în 1997, când David era un as al fotbalului la Manchester United, iar Victoria era o Spice Girl. Ei au devenit rapid unul dintre cele mai fierbinți cupluri din lumea celebrităților și s-au căsătorit la mai puțin de doi ani mai târziu.

Povestea de dragoste dintre Victoria şi David Beckham. Ce mesaje au postat  cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsnicie | adevarul.ro

În 2016, Victoria a vorbit pentru British Vogue despre primul moment în care l-a văzut pe David, simțind că a fost dragoste la prima vedere: „Și da, dragostea la prima vedere există. Ți se va întâmpla în salonul jucătorilor de la Manchester United - deși te vei îmbăta puțin, așa că detaliile exacte sunt neclare." Amintindu-și de prima întâlnire, ea a adăugat: „În timp ce ceilalți fotbaliști stăteau la bar și beau cu prietenii lor, îl vedeai pe David stând deoparte cu familia sa. Avea un zâmbet atât de drăguț."



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0414910316467