Martie 06, 2024
DARA a lansat "113". Cântă despre durerea apărută în urma unei povești de iubire
DARA a lansat "113", o piesă ce analizează durerea apărută în urma unei povești de iubire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compusă de DARA și Nemax, "113" face trimitere la emoțiile dificile care apar după încheierea unei relații. Gândurile apăsătoare, resentimentele și amintirile dureroase sunt greu de navigat, mai ales că nu există nici vreun număr de telefon magic, nici vreo portiță de scăpare care să facă mai suportabilă despărțirea.

"Linia fierbinte, 113 / Acest număr inexistent / Cu sfaturi și idei / Psihologia despărțirii / Dacă ar exista / Mi-ar spune cum să-mi cos în piept la loc inima" - sună refrenul melodiei. "113" este lansată alături de un videoclip regizat de Raluca Netca și filmat în Hong Kong.

În 24 de ore de la lansare, videoclipul a adunat peste 14 mii de vizualizări și zeci de comentarii. 

"Totuși, Dara, tu ești un fenomen!"/ "Dureros de frumos. Versurile, muzica, cadrele, productia, vocea....totul este wow! Cea mai buna decizie pentru locatia videoclipului! Felicitari intregii echipe!!"

"Dara, tu esti o forta!..Te admir pentru puritatea si profunzimea ta..", au fost câteva dintre comentariile ascultătorilor.

DARA și-a început călătoria muzicală în 2012 în Republica Moldova, captivând instantaneu inima audienței prin participarea la Selecția Națională Eurovision. Având o voce unică și puternică, DARA a devenit una dintre cele mai difuzate artiste din Moldova, câștigând recunoaștere pe deplin.

În 2014, a colaborat cu artiști de top din România, inclusiv INNA, Antonia și Carla's Dreams, pe piesa "Fie ce-o fi". Ulterior, a decis să se stabilească în București, continuând să-și construiască cariera în industria muzicală. Cu multiple single-uri lansate și un album intitulat "Ruleta", DARA a demonstrat versatilitatea și complexitatea sa ca artistă, iar priceperea în scrierea de versuri a atras atenția și aprecierea artiștilor consacrați precum Sasha Lopez, DJ Sava, Irina Rimes și AlbWho.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87408685684204