Martie 26, 2024
Dan Negru, adevărul despre salariile vedetelor: „Juma' din showbizu' românesc e rupt în fund
Salariile vedetelor din showbiz-ul românesc au stârnit, de-a lungul anilor, multe curiozități. Dan Negru rupe tăcerea în acest sens, astfel că pe pagina personală de Facebook, în urmă cu doar câteva ore, celebrul prezentator de televiziune a vorbit, de fapt, despre realitatea din spatele „vedetismului” și al „salariilor uriașe” pe care cei de acasă au impresia că persoanele publice le primesc, care este cu totul alta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru, arhicunoscut în rândul vedetelor românești, este caracterizat și apreciat de franchețea cu care spune lucrurilor pe nume, indiferent de domeniu, subiect sau eveniment. Omul de televiziune mărturisește că salariile celor din showbiz nu sunt atât de mari, precum cei de acasă au tendința să creadă. 

Dan Negru: „Suntem confidențiali în salarii pentru că suntem ieftini”

În urma unui articol apărut în presă, care avea legătură cu salariile percepute de anumite vedete, printre care s-a menționat și numele lui Dan Negru, acesta a simțit nevoia să clarifice anumite credințe conform cărora el și multe alte nume cunoscute primesc sume exorbitante de bani, scrie click.ro

Ei bine, omul de televiziune ne mărturisește că în showbiz-ul românesc lucrurile sunt destul de diferite. Cu toate că mereu se pune problema „confidențialității”, Dan Negru dezvăluie că nu toți cei cu salarii confidențiale încasează mulți bani.

Postarea făcută de Dan Negru pe pagina personală de Facebook 

„Articolul ăsta de ziar de azi-dimineață mi-a amintit de „confidențialitatea salariilor noastre. Juma' din showbizu' românesc e rupt în fund, dar o arde pe bogăție. Suntem confidențiali în salarii pentru că suntem ieftini. Tucker Carlson lua 20 de milioane pe an de la FOX News, o televiziune de știri. Toate ale noastre de știri, cu tot cu scaune, cu prezentatori, cu microfoane și lumini nu fac banii ăștia. Laolaltă. 

Prezentatorul San Remo, Amadeus, lua 150 de mii de euro pe seara de festival. La primele mele ediții de festival Mamaia luam 150 de dolari. Până la urmă, Henry Ford ne-a spus-o cu cel mai bine: , a scris Dan Negru, în postarea de pe Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99129724502563