August 26, 2022
Dan Bălan a lansat prima melodie în limba română din ultimii 14 ani. Mesajul ascuns al piesei
Artistul din Republica Moldova, Dan Bălan a lansat vineri, 26 august, prima sa piesă în limba română din ultimii 14 ani. Cântecul se numește „Printre culori” și este varianta în română a melodiei „Любовь, как в песнях (Dragoste ca în cântece)”, a cărei premieră a avut loc în noiembrie 2021.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Astăzi, lansez prima piesă în limba română după 14 ani. Mă bucur să mă întorc acasă.....`Printre Culori`”, a scris interpretul, pe Facebook.

„Un cer senin/ Și-n palme liberi ne simțeam/ Eram în film/ Și-n nori ne iubeam. Din nou zburăm în doi/ Cresc aripile-n noi/ O lume de culori ...în noapte”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Fanii au rămas impresionați de surpriza muzicală.

„Este grozav să te arunci înapoi în vocea ta frumoasă. În limba ta! Bombă!”, a comentat unul dintre ei.

Deși versurile piesei sunt inundate de iubire, cântecul are un mesaj ascuns. 

Pe o rulotă ce apare în videoclip, este scris: „Give peace a chance (Dă o șansă păcii)” și „Make love, not war (Fă dragoste, nu război)”. Totodată, pe rulota roșie, poate fi observat simbolul păcii. 

Dan Bălan este unicul artist din Moldova care a fost nominalizat la premiile „Grammy”, în calitate de co-autor al hit-ului „Live Your Life” de Rihanna și rapper-ul T.I.

Este fondatorul renumitei formaţii O-Zone. În 1999, trupa a cunoscut succesul internaţional cu piesa „Dragostea din tei”, care a făcut senzaţie în întreaga lume. Hitul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004.

Sursa - tv8.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75826168060303