August 25, 2023
„ Dacă mă întreabă cineva dacă țin cu Putin sau cu Zelensky, o să spun că îl iubesc pe Putin” Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată
Bianca Drăgușanu atrage atenția cu aparițiile ei, dar și cu declarațiile controversate pe care le face. Într-un interviu recent a spus: „Îl iubesc pe Putin', afirmația pe care și-o asumă și nu o regretă că a făcut-o în spațiul public.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru Fanatik, Bianca Drăgușanu a vorbit mai înainte de toate de vacanțe. La Milano ea merge foarte des, cunoaște orașul foarte bine, acolo obișnuiește și să facă cumpărături. „Îmi place să merg și să vizitez diverse obiective, dar depinde în ce țară mă duc.

Spre exemplu, în Italia, la Milano, am văzut de 100 de ori totul. Acum merg doar pentru shopping. În Thailanda, am văzut tot felul de obiective, îmi place și chestia asta. Dar nu îmi place să mă plictisesc. Dacă ar fi să mă gândesc la o țară unde nu am fost, dar nici nu aș vrea să merg, e Egiptul, scrie avantaje.ro

bianca-dragusanu-declaratii-3

Sora mea s-a întors de curând de acolo și a spus că e ceva rău de tot. Oamenii se uită urât la femei, femeile sunt considerate niște obiecte. Eu nu suport lucrurile astea. Nu m-aș duce undeva unde există mentalitatea aceasta și prostia oamenilor, în general. Sunt îndoctrinați. În alte țări se venerează vaca, iar aici femeia e considerată obiect', a spus Bianca Drăgușanu, care, ulterior, a făcut declarațiile despre Vladimir Putin, președintele Rusiei.

„Eu țin în general cu dreptatea. Dacă mă întreabă cineva dacă țin cu Putin sau cu Zelensky, o să spun că îl iubesc pe Putin. E foarte șmecher. Putin nu dansează pe tocuri, ca Zelensky. Eu îmi asum ce spun întotdeauna. La fel cum îmi asum și tot ceea ce fac', a zis ea.

bianca-dragusanu-1-2

Și a continuat: „Mă mai judecă lumea, dar eu sunt sinceră și recunosc. Recunosc că sunt și obsedată de cumpărături. Eu dacă merg undeva, trebuie să fac shopping. Chiar și în vacanță, dacă sunt pe o insulă și nu am ce să cumpăr, fac shopping online. Apoi când vin acasă, am foarte multe colete care mă așteaptă la ușă.

Eu vara asta nu am fost plecată nicăieri. Ultima mea vacanță a fost prin martie, cam așa. Asta este situația, mie nu îmi place să merg singură. Voi pleca, mai încolo. Nu am fost eu plecata din țară, dar am rupt shopping-ul online', a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu vrea să plece din România din cauza plictiselii: „Sunt  aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele” - Ştiri de Cluj



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0541698932648