Iunie 21, 2024
Cum să-ți faci singură o cremă anticelulitică eficientă? Rezultatele se văd după o săptămână
Vara este deja aici, iar pe măsură ce temperaturile cresc începem să purtăm haine din ce în ce mai subțiri și sumare. Nici nu e de mirare că ne uităm obsesiv la cum arată pielea de pe coapse… Celulita pe care o vedem că se întinde în toată splendoarea este o problemă care apare indiferent de numărul de kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celulita este cauzată de acumularea de grăsime în straturile profunde ale pielii, specific în celulele adipoase. Această acumulare de grăsime este însoțită frecvent și de o reținere excesivă de apă și o slabă circulație a limfei, ceea ce duce la deformări ale țesutului conjunctiv și la apariția aspectului ondulat al pielii. Astfel pielea arată ca o “coajă de portocală” și capătă un aspect alveolar, denivelat, inestetic. Celulita apare, de obicei, după vârsta pubertății, iar problema este vizibilă pe fese și pe coapse. Ea porneşte de la nivelul dermic adânc, unde acumulările mari de grăsimi ajung să fie împinse la exterior și apasă pe ţesutul conjunctiv subiacent. O dietă sănătoasă, bogată în fibre și lichide, poate ajuta la eliminarea toxinelor și la reducerea retenției de apă, scrie avantaje.ro

Dacă și tu te confrunți cu această problemă și ai încercat tot felul de produse din magazine împotriva celulitei, este momentul să înveți cum să îți faci singură acasă o cremă anticelulitică naturală. Aceasta dă rezultate vizibile după 7 zile de utilizare. Vei observa imediat că aspectul de coajă de portocală al pielii este ameliorat, chiar mai mult, vei ameliora și aspectul vergeturilor.

Cum să-ți faci singură o cremă anticelulitică eficientă? Rezultatele se văd după o săptămână

Cum se prepară crema anticelulitică?

Ingrediente:

  • orice fel de crema pentru copii
  • 5-6 capsule de răşină Mumie
  • 20 de picături de ulei esenţial de portocale
  • 3-5 picături de ulei esenţial de scorţişoară

Mod de preparare:

Primul pas este să torni într-un recipient 100 de grame de cremă pentru copii, după care adaugă 5-6 capsule de pulbere de răşină Mumie şi amestecă totul foarte bine. Este indicat să ții înainte capsulele la frigider, pentru că acest lucru va înlesni desfacerea lor şi zdrobirea conţinutului. Apoi adaugă 20 de picături de ulei de portocale şi 5 picături de ulei de scorţişoară. La final, amestecă totul bine până se omogenizează și închide borcanul și ține-l timp de 8-10 ore. Crema obținută se mai amestecă o dată înainte de ultizare.

Mod de utilizare:

Pentru rezultate foarte bune, este indicat să aplici crema în fiecare zi, după duș, pe zonele afectate de celulită, masând viguros pielea cu o mănușă sau o perie abrazivă până la absorbirea completă. Vei observa după doar 7 zile primele rezultate. Crema se poate folosi timp de trei săptămâni, deoarece este făcută din ingrediente naturale. După acest interval de timp, o poți prepara din nou după aceeași rețetă.

La fiecare aplicare, ai grijă ca unguentul să fie absorbit complet în piele, înainte de a te îmbrăca.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83654808998108