Iulie 09, 2022
Cum arată vacanțele lor de lux? Celebritățile au ales destinații exclusiviste
Sunt cunoscuți în toată lumea, iar celebritatea le-a adus și averi considerabile. Așa că atunci când pleacă în vacanțe cheltuiesc sume colosale în destinații exclusiviste sau pe iahturi luxoase, departe de ochii curioșilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alicia Keys (41 de ani) a fost recent într-o vacanță de vis cu familia sa, pe insula Formentera, din Spania. Artista și soțul ei, Swizz Beats (43 de ani), s-au relaxat la soare, alături de cei doi copii ai lor – Egipt (11 ani) și Genesis (7 ani). Cântăreața a fost văzută bălăcindu-se în apa cristalină, într-un costum de baie din două piese, care i-a venit ca turnat. Alicia este una dintre cele mai bine cotate cântărețe americane și are o avere de 120 de milioane de dolari.

image 

Britney Spears (40 de ani) se află în luna de miere cu soțul ei, Sam Asghari (28 de ani), într-o stațiune secretă. Cei doi s-au căsătorit acum o lună, s-au mutat într-o vilă nouă din Los Angeles, iar acum se bucură de o vacanță binemeritată. Sam a fotografiat-o pe prințesa muzicii pop fără sutien, în timp ce aceasta se plimba pe plajă. Deși nu a vrut să dezvăluie unde s-au dus, Britney Spears, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a menționat că este vorba despre o vacanță de două săptămâni cu iahtul, într-o destinație tropicală.

image

Și Stella McCartney (50 de ani) este plecată în concediu cu soțul ei, Alasdhair Willis (51 de ani). Cei doi au ales ca destinație de vacanță insula Capri, din Italia. Creatoarea de modă a fost surprinsă în timp ce făcea baie în mare, după o plimbare cu barca. Fiica celebrului muzician Paul McCartney (80 de ani) a purtat un costum de baie negru, strâmt, format dintr-o singură piesă, care i-a scos în evidență corpul tonifiat. Designerul are o avere de 75 de milioane de dolari și este împreună cu soțul ei de 19 ani.

image

Supermodelul Gisele Bundchen (41 de ani) și soțul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady (44 de ani), au optat tot pentru un concediu în Italia, mai exact în Porto Cervo, o stațiune aflată în nordul Sardiniei. Cei doi nu au plecat singuri, ci însoțiți de copiii lor – Vivian (9 ani) și Benjamin (12 ani). Întreaga familie s-a plimbat cu iahtul și a făcut baie în mare, alături de un grup mare de prieteni. Gisele are o avere de 400 de milioane de dolari, întrecându-l pe soțul ei, care are 250 de milioane de dolari în conturi.

image

Leonardo DiCaprio (47 de ani) și Camila Morrone (25 de ani) au petrecut un weekend pe plaja din Malibu. Actorul și iubita tinerică s-au bucurat de zilele călduroase din California de Sud. Camila a fost văzută plimbându-se pe plajă într-o rochie vaporoasă, alături de câinii ei. Actrița se iubește cu Leo din anul 2017, de când aceasta avea doar 20 de ani. Actorul, care are o avere de 260 de milioane de dolari, este cunoscut pentru faptul că are relații doar cu femei mult mai tinere decât el.

image 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76183700561523