August 20, 2024
Cum arată Robert de Niro la 81 de ani! Actorul se menține într-o formă de invidiat: ”Ești atât de nebun!”
Robert de Niro chiar nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Actorul, cunoscut pentru filme precum „The Godfather Part II”, „Taxi Driver”, „The Deer Hunter”, „Cape Fear” și „Raging Bull”, a împlinit de curând 81 de ani și reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru Robert de Niro vârsta e, cu siguranță, doar un număr. Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, și-a sărbătorit cea de-a 81-a aniversare pe 17 august, sărind de pe un iaht. Fiica actorului, Drena De Niro, a fost cea care a făcut publice fotografii și videoclipuri pe contul său de Instagram, aducându-i un omagiu tatălui său, scrie spynews.ro

Robert De Niro poate fi cu un an mai în vârstă, dar pare să se simtă la fel de tânăr ca întotdeauna. La împlinirea celor 81 de ani, celebrul actor a sărit de pe o barcă pentru a sărbători.

Pe rețelele de socializare, fiica actorului premiat cu Oscar, Drena De Niro, în vârstă de 56 de ani, a făcut publice mai multe fotografii și videoclipuri cu legenda.

În unul dintre videoclipurile publicate, actorul poate fi văzut făcând o săritură în apă de la o înălțime de peste 9 metri.

Starul are șapte copii, un fiu de 47 de ani pe nume Raphael, din relația cu fosta soție Diahnne Abbott. Actorul a adoptat-o și pe fiica acesteia, Drena. Gemenii Julian și Aaron au venit pe lume când actorul a avut o relație cu modelul Toukie Smith între 1988 și 1996. În timpul căsniciei cu actrița Grace Hightower, care a durat din 1998 până în 2018, s-a născut fiul său, Elliot, și fiica sa, Helen.

Cel mai recent, Robert a devenit tată din nou în aprilie 2023. Atunci, Tiffany Chen l-a făcut tată la vârsta de 79 de ani.

robert de niro

Robert De Niro a obținut patru nominalizări la Globurile de Aur

Robert De Niro s-a născut pe 17 august 1943, în Manhattan, New York City. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale din Nașul Partea a II-a, Taxi Driver, Vânătorul de cerbi, Cape Fear și Raging Bull, pentru care a primit, printre altele, Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

De asemenea, Robert De Niro a obținut patru nominalizări la Globurile de Aur și a primit, de asemenea, AFI Lifetime Achievement Award în 2003 și Golden Globe Cecil B DeMille Award în 2010.

robert de niro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2126750946045