Iulie 03, 2023
Cum arată geanta aproape invizibilă, vândută la o licitație cu peste 60.000 de euro
O geantă minusculă, mai mică decât un grăunte de sare, a fost vândută pentru peste 60.000 de euro, la o licitație online, alături de un microscop echipat cu un ecran digital, prin intermediul căruia geanta poate fi vizualizată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu greu vizibilă pentru ochiul uman, geanta fluorescentă galben-verzuie se bazează pe un design popular Louis Vuitton – cu toate că este creația unui colectiv artistic din New York, nu a casei de lux în sine, scrie CNN.

Denumindu-și creația diminutivă „Microscopic Handbag (Ghiozdan Microscopic)”, grupul MSCHF cu sediul în Brooklyn afirmă că geanta este suficient de îngustă pentru a trece prin ochiul unui ac și este mai mică decât un bob de sare de mare.

O "poșetă" cât un grăunte de sare a fost vândută cu peste 60.000 de dolari  la licitație. Noul proprietar va primi și un microscop | Observatornews.ro

Obiectul a fost realizat folosind polimerizarea cu doi fotoni, o tehnologie de fabricație utilizată pentru imprimarea 3D a pieselor de plastic la scară micro.

O fotografie promoțională prezintă designul în detaliu, dezvăluind monograma „LV” specifică Louis Vuitton. Geanta pare să se bazeze pe modelul OnTheGo al casei de modă franceze, care se vinde în prezent cu între 3.100 și 4.300 de dolari.

Vânzarea a fost organizată de Joopiter, o casă de licitații online fondată de muzicianul, producătorul de înregistrări și designerul american Pharrell Williams. Deși Williams ocupă în prezent funcția de director creativ al modei masculine la Louis Vuitton, Kevin Wiesner, directorul creativ principal al MSCHF, a declarat anterior pentru New York Times că colectivul nu a cerut permisiunea lui sau a casei de modă franceze pentru utilizarea logo-ului sau a designului acestora.

„Pharrell adoră pălăriile mari, așa că i-am făcut o geantă incredibil de mică”, a declarat el.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59741926193237