Februarie 12, 2024
Cum arată apartamentul de 1.4 milioane euro al Deliei. Artista și soțul ei dețin un penthouse cu piscină
Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc într-un apartament de lux pe care au dat-o o sumă importantă. Cei doi și-au amenajat casa după placul lor, rezultatul fiind unul cu adevărat impresionant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă apartamentul propriu-zis, penthouse-ul deține și o terasă uriașă, cu o priveliște la care oricine visează. Mai mult, aici este amplasată și o piscină de care artista se bucură de fiecare dată când are timp de relaxare
După ce timp de mai mulți ani, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au locuit într-un apartament din centrul Capitalei, în zona Piața Unirii, cei doi au decis să se mute. Au ales astfel un penthouse de 1,4 milioane euro, în zona de nord a Bucureștiului, scrie unica.ro
Deși este situat într-un bloc, apartamentul se întinde pe două niveluri și deține și o terasă deschisă, precum și o piscină ca-n filme.

delia-apartament-7
Potrivit Cancan, locuința artistei are mai mult de 400 metri pătrați. Trecerea între cele două etaje se face printr-o scară uriașă.

Imagini din casa Deliei. Rar mai vezi așa ceva! 

delia-apartament-6
Delia nu și-a prezentat niciodată apartamentul urmăritorlor ei de pe rețelele de socializare, însă a postat deseori imagini cu ea realizate acasă.
În imaginile publicate de solistă în mediul online se poate observa că ea și Răzvan se bucură de un living imens, unde a amplasat două canapele, o masă mare cu mai multe scaune, o zonă de relaxare, precum și un candelabru imunător.

delia-apartament-5

delia-apartament-3
Nici dressingul Deliei nu este de ignorat. Aici se găsesc numeroase rafturi și spații de depozitare, unde artista și-a aranjat garderoba. Deși întreg apartamentul arată spectaculos, piesa de rezistență a acestuia este terasa. Aici, cântăreața și soțul ei au amenajat un spațiu de relaxare cu mese și scaune, precum și o piscină, unde Delia s-a fotografiat într-o zi toridă de vară.

delia-apartament-9 

delia-apartament-8
De ce nu obișnuiește artista să aibă musafiri Penthouse-ul Deliei este ca o mică fortăreață a artistei. La un moment dat, aceasta a mărturisit că nu invită prea des prieteni la ei acasă întrucât aceștia sunt neglijenți și lasă totul în dezordine. „Nu prea (n.r. cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a afirmat ea în urmă cu ceva timp.

delia-apartament-2
Mai mult, deși dispune de o bucătărie frumos amenajată, artista spune că preferă să comande mâncare în loc să gătească. „Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm, ca să nu murdărim bucătăria”, a precizat ea. „Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a mai spus Delia.

delia-apartament-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1519844532013