Aprilie 27, 2022
Cum a reușit Dan Bălan să fugă din Ucraina și ce a făcut imediat după. Ce a zis mama artistului
Cum a reușit Dan Bălan să fugă din Ucraina. Acesta se afla în Ucraina atunci când rușii au început atacurile cu rachete. Deși o bună perioadă de timp nu s-a știut nimic despre el, acum mama artistului a confirmat că a reușit să fugă din Kiev. Iată declarațiile!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Bălan a fost desemnat jurat la emisiunea „Vocea Ucrainei'. Acesta se afla la Kiev pentru filmări pe data de 24 februarie, atunci când armata rusă a început atacurile cu rachete. Mult timp, nu s-a știut nimic despre el, iar familia și fanii au fost foarte îngrijorați. Acum însă, mama artistului a ieșit public și a confirmat faptul că Dan Bălan se află departe de orice pericol.

Se pare că acesta a reușit să părăsească Kievul chiar de la sfârșitul lunii februarie, însă a ținut totul secret. Iată declarațiile făcute de mama lui!

Mama lui Dan Bălan a confirmat că artistul a plecat din Kiev încă de la sfârșitul lunii februarie, însă a preferat să țină totul secret.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!', a spus Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Dan-Balan-1

Aceasta a menționat că prima oprire a artistului a fost în Republica Moldova, acolo unde părinții lui locuiesc. Ludmila Bălan a mărturisit că a fost extrem de îngrijorată pentru fiul ei.

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!', a adăugat ea.

Dan-Balan-2

Mama lui Dan Bălan: „Nu e la Moscova!'

Mama cântărețului a susținut că momentan nu poate da foarte multe informații despre locul în care se află fiul său. Se pare că Dan Bălan a rugat-o să transmită public că va oferi curând un semn de viață pentru ca fanii să fie lipsiți de orice griji. Mai mult decât atât, Ludmila a punctat că fiul său nu se afla la Moscova.

„Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Se pare că nici măcar de Paște cântărețul nu a ajuns acasă. Mama artistului a subliniat că de câțiva ani, urările se fac doar telefonic.

Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles! De Paști ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat', a adăugat ea.

Dan-Balan-3

Și-a dorit să participe la Eurovision

Mama lui Dan Bălan a subliniat faptul că artisul și-ar fi dorit enorm să participe la Gala Eurovision, însă situația a fost de așa natură încât să nu îi permită deplasarea.

„Să știți că și-a dorit foarte tare să fi prezentat acea gală de la București. Chiar am vorbit de mai multe ori pe tema asta! Era bucuros că urma să se întâmple acest lucru și abia aștepta să ajungă la București. Însă când te prind necazurile din urmă, nu prea poți face mare lucru!', a adăugat ea.

Dan-Balan-4

Aceasta s-a pronunțat extrem de îngrijorată pentru războiul dintre Rusia și Ucraina și speră ca rușii să fie doborâți.

„Stăm cu toții pe un butoi cu praf de pușcă. E o situație foarte complicată, al cărui final e greu, foarte greu de ghicit. Nouă, celor din jur, nu ne rămâne decât să ne rugăm ca ucrainenii să reziste și să lupte până la capăt împotriva rușilor. Doar în acest fel cred că vom avea până la urmă parte de pace cu toții!', a mai spus ea.

Sursa:  click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84021162986755