August 02, 2022
Cristina Ich, urmărită de peste 820.000 de oameni pe Instagram, într-un nou scandal. Motivul
Influencerița Cristina Ich, urmărită de peste 820.000 de oameni pe Instagram, a făcut mai multe declarații rasiste la adresa imigranților care vin în România. Întoarsă dintr-o vacanță în Italia, pe Aeroportul Otopeni, Cristina Ich s-a plâns că imigranții vin și le iau locurile de muncă ale românilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce declarațiile lui Buhnici au stârnit o discuție amplă despre sexismul și misoginismul din societatea românească, dar și despre responsabilitatea influencerilor, Cristina Ich critică imigranții care intră în România.

Cristina Ich, despre alăptare: „O fi frumos pentru unele. Pe mine mă doare  de mor” (Foto) - ea.md

„Măi, dar mirosul?”

„Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment, dar nu-i nicio problemă că pe noi ne doare la banană. La câți bani avem, nu e problemă, îi ținem și pe alții. Măi, dar mirosul? Vai de capul… Dacă la plecare a fost cu sarmale și cu cârnați, acum este cu ceva mult mai rău decât…”, a spus Cristina Ich, care susține că din cauza imigranților, românii își pot pierde locurile de muncă.

Cristina Ich, followed by more than 820,000 people on Instagram, involved  in a scandal after criticizing immigrants

„Cred că erau din Pakistan, dar îmi era supermilă de ei pentru că își căutau cartelă, erau total debusolați, îmi era milă, dar nu e niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor pentru că mâna de lucru este mai ieftină”, spune influencerița. „Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. Welcome to România! (Bine ați venit în România!)”, a spus vedeta pe rețelele sociale, care s-a născut în Republica Moldova, dar trăiește în România.
 

Atitudinea ei a determinat mai multe persoane din comunitatea care o urmărește să le ceară companiilor care au contracte de imagine cu ea să renunțe la ele, așa cum s-a întâmplat și cu BCR, în cazul Buhnici, după declarațiile sale sexiste.
„Nu sunt rasistă”

La câteva ore de la story-urile postate pe contul ei, în care se plângea de imigranții care intră în țară, Cristina Ich a revenit cu noi filmulețe. Aceasta susține că nu a făcut nicio legătură între „miros” și „imigranții pakistanezi”.

Nu am spus niciodată că acei oameni care au venit miros urât. M-am referit că în aeroport miroase groaznic. Deci, anunțam că sunt mulți imigranți, dar pe lângă asta, miroase groaznic. Nu de la ei! Erau și alte nații acolo, era o amestecătură și era un miros de transpirație de nu puteai să stai.
„Eu nu am din astea de rasism, am spus chiar că mi-e milă de ei. Nu am spus că miroseau ei urât, mirosea oribil în tot aeroportul”, adaugă influencerița.
Un nou derapaj al unui influencer. Cristina Ich, despre imigranții care vin în România: „Nu e niciun avantaj că intră în țară. Iau locurile de muncă ale românilor” 

Cristina Ich: „Refugiat nu înseamnă sărac sau mort de foame”

Nu este pentru prima dată când Cristina Ich atrage atenția asupra ei, în luna martie a acestui an, ea a stârnit controverse cu afirmațiile despre refugiații ucraineni. A comentat solidaritatea conaționalilor, spunând că unii dintre ei fac asta ca să se laude și că actele de binefacere nu ar trebui să fie publice.
Sursa - libertatea.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1347696781158