Iulie 04, 2022
Corneliu Botgros se însoară. Viitoarea lui soție este cu 23 de ani mai tânără
Artistul este la a doua căsătorie, iar viitoarea sa soție este cu 23 de ani mai tânără. Corneliu Botgros a fost însurat cu artista Adriana Ochișanu, de care a divorțat în 2013, iar cei doi au împreună un fiu în vârstă de 22 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, este pregătit să facă din nou marele pas, violonistul urmând să se însoare cu iubita sa, Angela, după perioada oficială de doliu. Lidia Băjenaru, mama artistului, a murit de cancer anul trecut în luna iulie, așadar fiul ei și al lui Niculae Botgros, conform tradiției ortodoxe, nu s-a putut căsători până acum. Iată cine este și cum arată viitoarea sa soție!

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-9

După un mariaj încheiat în 2013, Corneliu Botgros este gata să-și pună din nou pirostriile, la 47 de ani. Artistul este însă extrem de discret în privința vieții personale, așadar a scos-o arareori în lume pe Angela, iubita sa. Viitoarea sa soție, în vârstă de 24 de ani, cu doar doi ani mai mare decât fiul artistului din prima căsătorie, este o tânără superbă, delicată și extrem de discretă. Angela, care nu face parte din domeniul showbizului – lucrează într-o bancă -, a ieșit pentru prima oară în lume alături de viitorul ei soț abia anul trecut, aparițiile lor publice fiind destul de rare.

Fără a da prea multe detalii, fiul lui Nicolae Botgros a confirmat recent că urmează să se însoare cu Angela.

Este adevărat că am stabilit data nunții cu Angela, dar nu o comunicăm deocamdată', a dezvăluit, pentru FANATIK, Corneliu Botgros.

Corneliu Botgros s-a căsătorit pentru prima oară la 19 ani, vârstă la care, spunea el, nu ești pregătit moral pentru viața de familie. Iată că acum, în deplină maturitate, fiul lui Nicolae Botgros se însoară cu o tânără în vârstă de 24 de ani și, mărturisește, își dorește să facă în primul rând cununia religioasă.

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-1

Și-a cerut iubita de soție în toamna lui 2021

În toamna anului trecut, Corneliu Botgros mărturisea, într-o emisiune de televiziune, că intenționează să își ceară iubita de soție, chiar de ziua ei de naștere.

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-2 

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-3 

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-5 

corneliu-fiul-lui-Nicolae-Botgros-se-insoara-7

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0581278800964