August 14, 2023
Cleopatra Stratan și Edward Sanda sărbătoresc 2 ani de căsătorie - nunta de bumbac

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tineri, frumoși și îndrăgostiți, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au luat inima-n dinți și au făcut pasul cel mare în anul 2021, când au devenit oficial soț și soție. De atunci toate momentele frumoase, cât și provocările se împart la doi.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în august 2021. Cununia civilă a avut loc pe 14 august, în București, iar cea religioasă pe 22, la Chișinău. Perechea s-a logodit pe 6 octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Cleopatra Stratan Edward Sanda 

Cleopatra a fost o mireasă simplă, relaxată și foarte frumoasă, iar Edward, un mire emoționat. Solista de 18 ani a ales o rochie furou, lungă până în pământ, cu bretele subțiri și spatele gol, care a lăsat-o să se miște în voie pe ringul de dans, iar Edward, un costum clasic și elegant, care i-a venit ca turnat.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini de la nunta de poveste. Pavel  Stratan, un socru mic emoționat  

Recent, cei doi artiști au anunțat că și-au deschis o afacere. O afacere în domeniul pe care îl cunosc cel mai bine, muzica.

Cei doi și-au dus carierele la un alt nivel, iar inspirația a venit abia după ce s-au întors din America Express.

Ce afacere și-au deschis Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat în aventura vieții lor în America Express, de unde se pare că au venit cu foarte multă inspirație și dorință de muncă. Cei doi și-au deschis, recent, o casă de producție și au făcut apel către public pentru a descoperi noi talente. Așadar, concurenții de la America Express au rămas în domeniul care i-a făcut cunoscuți. Cei doi au decis să dea mai departe cunoștiințele pe care le au celor care își doresc o carieră în muzică, întinzându-le o mână de ajutor.

”Vrei să începi o carieră în muzică și să ai prima ta piesă? Îți place să cânți și vrei să fii auzit? Noi suntem aici să îți îndeplinim visul. Dacă ești talentat, scrii versuri sau linii melodice, putem da viață ideilor tale. Abia așteptăm să îți ascultăm ideile!”, e postarea-surpriză a cei doi pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73997855186462