Septembrie 12, 2023
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezvăluiri inedite: „Ne-a unit și mai tare”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit noi detalii despre participarea lor în emisiunea "America Express".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors mai uniți ca niciodată din „America Express„, experiență pe care cei doi o descriu ca fiind departe de a fi ușoară, dimpotrivă, în special când vine vorba de probe. Cu toate acestea, concurenții afirmă că relația lor este acum mai puternică și că nu au existat prea multe momente de conflict în timpul filmărilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat că au avut o relație foarte bună în timpul experienței lor din „America Express” și au constatat că sunt mult mai apropiați acum decât erau înainte să accepte această provocare. Cei doi au mărturisit că au trăit atât de multe momente inedite într-un timp atât de scurt, încât aproape nu-și mai amintesc unele dintre ele, scrie elle.ro

Spectacol la Mioveni, cu Edward Sanda si Cleopatra Stratan! | Ziarul ...

Invitați la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani,” concurenții au vorbit despre experiența lor în America Express, pe care au descris-o ca fiind frumoasă, dar și dificilă. Aceștia au precizat că există anumite momente sau probe pe care abia și le mai amintesc, deoarece totul s-a întâmplat într-un interval scurt de timp, și abia așteaptă să urmărească emisiunea pentru a recapitula evenimentele.

Cei doi au recunoscut că au avut dificultăți în a se adapta la stilul de viață al localnicilor, mai ales faptul că au fost lipsiți de confortul obișnuit, fiind și fără familie sau telefon.

„Ne-am întors împreună. Suntem mai împreună decât când ne-am dus (…) Nu prea ai timp să te gândești câte probe ai făcut, cum a fost ziua. La un moment dat, a notat ea toate probele pe care le-am făcut și eram ceva pe acolo multe (…) A fost o experiență interesantă, ne-a unit și mai tare și abia așteptăm să ne vedem, să vedem și noi episoadele”, a spus Edward Sanda la „Neatza cu Răzvan și Dani”

„Da, le-am scris eu, dar oricum am memorie bună. A fost foarte frumos și greu în același timp”, a completat Cleopatra Stratan.

cleopatra stratan si edward sanda - Almanah Online

Pe contul ei de Instagram, Cleopatra Stratan a primit câteva întrebări din partea fanilor despre show-ul „America Express”. Deși nu a oferit foarte multe informații, având în vedere faptul că emisiunea încă nu este difuzată la televizor, artista a răspuns la o serie de curiozități.

„A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă.”

Conform declarațiilor făcute de Cleopatra Stratan, se pare că ea și Edward Sanda s-au completat perfect pe parcursul emisiunii „America Express”.

„Cea mai mișto parte din America Express a fost că am trăit experiența împreună! Noi doi ne-am distrat la maxim (o să râdeți mult cu noi). Și o să ne vedeți așa cum ne știți.”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dezvăluit care sunt planurile lor ...

Cleopatra Stratan a fost întrebată dacă ea și soțul ei s-au certat în timpul curselor, iar răspunsul ei a fost neașteptat:

„Deloc! Ne calmam reciproc în momentele tensionate sau ne enervam amândoi pe același lucru.”



citeste și
SQL exec time = 1.0264699459076