Februarie 12, 2021
Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie
Cu toate că încercăm să împăcăm pe toată lumea, acest lucru este imposibil. Vor ieși la suprafață întotdeauna cei care ne bârfesc sau ne vor răul. Astăzi îți explicăm cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

BERBEC 

Dacă te-ai născut în această zodie, cei mai mari bârfitori ai tăi sunt nativii Vărsător și Balanță. Vei auzi despre tine să ai prea multă aroganță și autosuficiență.

TAUR 

Leul este zodia care te bârfește întotdeauna, din cauză că nu sunteți doi nativi compatibili. Îți critică pe la spate încăpățânarea și lenea. 

GEMENI 

Dacă spui secrete, ferește-te de Pești și Fecioară. Aceste zodii te pun la zid când te aștepți mai puțin. Cu siguranță vei fi deranjat dacă afli ce bârfe lansează despre tine.

RAC

Zodia Capricorn îți va spune că îi este milă de tine, dar intenția reală este cu totul alta. Face pe psihologul ca să te păcălească, să te facă să îi dezvălui mai multe secrete.

LEU 

Dacă ai un prieten Scorpion și nu ți-a dovedit până acum că merită să primească încrederea ta, atunci mai bine te ferești de el.

FECIOARĂ

Fugi cât poți de Pești și Săgetător. Nu doar că te bârfesc, ci te atacă personal. Îți pun la zid trăsăturile și te fac de râs de câte ori au ocazia.

BALANȚĂ

Nativul din zodia Berbec este opusul tău, așa că va încerca să te bârfească de câte ori are ocazia. Te acuză că nu ai intenții oneste și că nu ai curaj.

SCORPION 

Indiferent dacă îți este prieten sau dușman, persoana din zodia Taur îți va face rău. Te va denigra în fața celorlalți, dar nu va recunoaște nimic.

SĂGETĂTOR

Orice faci, pentru cei din zodia Gemeni nu este destul de bine. Le vor sugera persoanelor din jurul tău că nu ai tact și că le vei face rău. Ai grijă ce le dezvălui.

CAPRICORN

Când vine vorba de zodia Rac, vă unește o relație bizară. Când vă iubiți, când vă detestați, nici voi nu știți sigur unde vă aflați. Însă, ce este cert, această zodie nu va rata ocazia să te bârfească.

VĂRSĂTOR

Trebuie neapărat să te ferești de nativii din zodiile Leu și Scorpion. Când te bârfesc, pretind că o fac pentru binele tău, dar adevărul este că se bucură dacă îți creează probleme cu cei din jurul tău.

PEȘTI

Zodia care te va pune la zid, pe la spate, este zodia Fecioară. Este scoasă din minți de sensibilitatea ta, așa că adoră să își bată joc de acest aspect al personalității tale.

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2349808216095