August 02, 2022
Cine sunt oamenii din spatele succesului Iulianei Beregoi: „Am construit ceva wow împreună”
Iuliana Beregoi se bucură de un succes imens la public. Tânăra de 18 ani este idolul Generației Z din Moldova și România și are milioane de fani. Deși mulți ar crede că în spatele ei se află o armată de oameni, adevărul e că persoanele care au ajutat-o să cunoască succesul sunt cei doi manageri ai ei, Alina Todască și Cătălin Dascălu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele două persoane care au transformat-o pe Iuliana Beregoi într-un adevărat star

În spatele succesului Iulianei Beregoi se află doi oameni care au investit timp, bani, efort și sentimente în fenomenul pe care-l reprezintă idolul Generației Z.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

Este vorba despre managerii artistei, Cătălin Dascălu și Alina Todască. Cei doi se consideră parte din familia artistei, fiind împreună în acest proiect de aproape un deceniu.

Prima și prima dată am văzut-o pe Iuliana la festivalul nostru, avem un festival de muzică pentru copii la Iași, de 10 ani.

Ea a venit acolo la preselecție, a picat preselecția pentru că nu a cântat prea bine, a plecat acasă, apoi a venit și anul următor. De data aceasta a luat preselecția, însă nu a mai venit la concurs”, a declarat Alina Todașcă, completată de partenerul ei de viață.

„Era micuță. Avea 9 ani. Cânta ca la 9 ani. Toți ceilalți din juriu i-au pus note mici, eu am fost singurul care i-a pus nota 10 pentru că am văzut „sclipirea”, am văzut dorința, am văzut potențialul. Ne place ceea ce facem.

Iubim ceea ce facem, iubim faptul că suntem norocoși să avem o așa artistă cum este Iuliana. Noi suntem o familie, nu suntem doar manageri pentru că de la 12 ani am luat-o sub aripa noastră și acum face 18. Sunt niște ani, sunt niște experiențe. Una peste alta este minunat”, a completat și managerul ei.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Fără îndoială, Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Deși se înțelege de minune cu managerii săi, ca în orice familie, artista și persoanele ei de maximă încredere mai au și dispute.

„Recunoaștem că am avut și momente când mai clacam câteodată, o luam de la capăt. Eu sunt un fel de tutore. Am procură pe toate țările ca să putem călători împreună”, a declarat Alina, exclusiv pentru ego.ro.

„Stai un pic, orice manager trebuie să te certe. Să te țină cu picioarele pe Pământ”, a declarat amuzat Cătălin Dascălu.

„Nu știu dacă o certăm noi. Mai avem discuții așa, dar sunt constructive. Chiar dacă la început par mai dure, după aceea se așază. Sau câteodată vine ea cu o cerință, iar noi o ascultăm. Colaborăm foarte bine”.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare

Sursa - playtech.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5636699199677