Octombrie 19, 2023
Cher dezvăluie cum s-a îndrăgostit de iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr: Niciodată nu e prea târziu pentru a găsi dragostea
Cher a dezvăluit că s-a îndrăgostit de iubitul ei, Alexander 'AE' Edwards, cu 40 de ani mai tânăr decât ea, datorită mesajelor text pe care acestea i le-a trimis și a mărturisit că „nu este niciodată prea târziu” pentru a găsi dragostea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Niciodată nu e prea târziu...Indiferent ce se întâmplă, pur și simplu îmi place să fiu cu el. Mă face să râd și ne distrăm. Ceea ce am învățat este că niciodată nu e prea târziu. Dacă ai parte de fericire, nu te poți gândi cât va dura. Trebuie să te gândești la „cum te simți”, să trăiești clipa”,  a declarat ea într-un interviu acordat People.

Cântăreața în vârstă de 77 de ani a spus că „nu este surprinsă” de interesul pe care publicul îl are pentru relația lor, scrie peroz.ro

Vedeta a explicat și cum s-a îndrăgostit de Alexander, după ce un prieten comun i-a dat numărul ei. A fost ea însăși surprinsă să găsească dragostea în brațele unui bărbat mult mai tânăr decât ea, lucru despre care nu credea că ar putea fi posibil. 

„Le-am spus tuturor prietenelor mele: 'Suntem prea bătrâne să ieșim cu bărbați tineri, în plus, nu mă voi îndrăgosti niciodată prin mesaje'. Și iată că s-a întâmplat ce am spus că nu voi face!”.

Cher a povestit că l-a văzut prima dată în timpul unui eveniment de la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie 2022, „pentru aproximativ 15 minute”. Apoi, un prieten comun i-a dat acestuia numărul ei de telefon.

„A fost cu adevărat șocant, pentru că oamenii mei apropiați nu dau numărul meu de telefon”, a declarat artista.

Cu toate acestea, Cher a dezvăluit că a decis să-și încalce regula de a nu se întâlni cu bărbați mai tineri „pentru că el este atât de special”.

„Urăsc când aud lumea că spune: 'Oamenii sunt speciali', dar mulți oameni îmi transmit că eu sunt specială, așa că pot spune și eu același lucru despre el”, a afirmat Cher.

„Suntem împreună de un an și dacă ar fi fost doar un an, tot ar fi meritat. M-am distrat cel mai bine”, a adăugat ea.

„Alexander are dinți de diamant, tatuaje, păr alb și este mult mai tânăr. Este un bărbat frumos”.

Cher urmează să lanseze primul ei album de sărbători, numit „Christmas”, pe 20 octombrie.

Alexander, care este producător muzical, a produs melodia „Drop Top Sleigh Ride”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0504095554352