August 26, 2019
Charlize Theron este de nerecunoscut în noul film! Vezi cum arată actrița

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trăim într-un secol în care tehnologiile sunt la cel mai înalt nivel. Oricine se poate transforma în orice și poate deveni de nerecunoscut. La fel și actorii de la Hollywood, se schimbă radical atunci când e vorba de un rol bine pălătit și important pentru cariera lor actoricească.

De-a lungul timpului, actrița Charlize Theron s-a schimbat la infinit pentru rolurile din filmele la care participa. A fost sexuală, obeză, brunetă chiar și criminală... așa face un actor bun, se deghizează în rolul pe care trebuie să-l trăiască.

De data aceasta, frumușica actriță de la Hollywood, s-a schimbat extrem de mult, și pare într-adevăr, de nerecunoscut. Alături de ea, pe platourile de filmare mai sunt și alte două actrițe de talie internațională - Nicole Kidman și Margot Robie. Dintre toate însă, Charlize este cea mai schimbată. Vedeta de cinema poartă lentile de culoarea neagră, o coafură care nu-i aparține, și forma nasului îi este modificată. 

 

 

 

Amintim că, filmul în care se filmează cele trei actrițe fenomenale de la Hollywood, poartă denumirea "Bombshell", și are drept subiect scandalul de hărţuire sexuală din cadrul canalului Fox News. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2139921188354