Martie 18, 2024
Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei
Celine Dion a pozat alături de cei trei copii ai săi, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Sindromului Persoanei Rigide, într-o imagine distribuită vineri pe pagina ei de Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Autoarea hitului „My Heart Will Go On” a afișat un zâmbet cald în timp ce era înconjurată de gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de 13 ani, și de fiul ei cel mare, Rene-Charles Angelil (23 de ani).

Cei trei băieți sunt copiii artistei din căsnicia cu regretatul ei soț Rene Angelil care a murit în 2016 din cauza cancerului la gât, arată Daily Mail.

În descrierea fotografiei publicate pe Instagram, Celine le-a transmis celor 6,4 milioane de urmăritori ai săi: „Astăzi, lumea recunoaște Ziua Internațională de Conștientizare a Sindromului Persoanei Rigide. După cum mulți dintre voi știți, în 2022 am fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide”, a continuat ea. „Încercarea de a depăși această tulburare autoimună a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să mă întorc într-o zi pe scenă și să trăiesc o viață cât mai normală.”

„Sunt profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul oferite de copiii mei, de familie, de echipa mea, de voi toți!”

„Vreau să transmit încurajările mele și sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume afectați de SPR. Vreau să știți că puteți reuși! O putem face! Cu dragoste, Celine”, a concluzionat Dion.

EXCLUSIVE: Celine Dion Is Photographed On A Rare Sighting Seen For The First Time In New York City After News She Has Stiff Person Syndrome - 09 March 2024

Fanii artistei au reacționat imediat în comentarii și i-au transmis cât de mult o iubesc. 

Noua imagine cu artista în vârstă de 55 de ani vine după ce aceasta a fost văzută recent într-o apariție rară în New York, la începutul acestei luni.

EXCLUSIVE: Celine Dion Is Photographed On A Rare Sighting Seen For The First Time In New York City After News She Has Stiff Person Syndrome - 09 March 2024



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.6236152648926