Februarie 23, 2024
Celebrul film ”Diavolul se îmbracă de la Prada” apare într-o nouă formulă. Ce actriță o joacă pe Miranda

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diavolul se îmbracă de la Prada (titlu original: The Devil Wears Prada) este un film american din 2006 regizat de David Frankel și produs de Wendy Finerman.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Meryl Streep și Anne Hathaway. Scenariul este scris de Aline Brosh McKenna pe baza unui roman omonim din 2003 de Lauren Weisberger, scrie okmagazine.ro

E greu de crezut că rolurile jucate magistral de Anne Hathaway și de Meryl Streep pot fi egalate vreodată, însă iată, celebra producție revine în forță, sub forma unui musical.

Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (2) jpg

Vanessa Williams va juca rolul Mirandei Priestly într-o nouă interpretare a filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”, rol pe care Meryl Streep l-a consacrat, l-a făcut emblematic!

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, de Williams și pe contul oficial de Instagram al producției, unde vedem un fragment promițător, în biroul revistei Runway Magazine, unde Miranda Priestly își exercită activitatea cu cele mai mari pretenții de la angajați. 

”Nu mai sta acolo așa! Cumpără bilete sau ieși”, se arată în materialul de promovare. Din câte se pare, e posibil ca Vanessa Williams să fie o Mirandei Priestly mai empatică.

Vanessa Williams, Getty Images

Muzicalul „The Devil Wears Prada” a debutat la Chicago în 2022. În septembrie, a fost anunțat că producția se va muta în West End, o zonă situată în Londra, cunoscută pentru că găzduiește unele dintre cele mai bune producții de teatru din lume. Musicalul conține o partitură originală de la Elton John, o carte scrisă de Kate Wetherhead și versuri scrise de Shaina Taub.

Vanessa Williams nu este la primul ei rol de femeie în presă!

Vanessa Williams, Getty Images



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61377215385437