Noiembrie 07, 2022
Cel mai mare falsificator din Europa i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. Imaginea virală
Brad Pitt, unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lumea are buletin de România. Falsificatorul a fost prins și arestat de către poliția spaniolă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt se poate lăuda cu mai multe acte de identitate false din țări diferite. Un bărbat din Letonia i-a făcut celebrului actor de la Hollywood mai multe documente false. El a luat pozele de pe rețelele de socializare, iar motivul este unul incredibil.

El e cel mai căutat falsificator de acte din Europa

Bărbatul este cunoscut pentru actele false pe care le-a făcut de-a lungul anilor. El a fost arestat ieri, 3 noiembrie 2022 după ce poliția l-a putut prinde în Benalmádena, Malaga din Spania. Cetățeanul își închiriase un apartament pe Coasta del Sol și a mai avut probleme cu legea și în trecut.

Cel mai mare falsificator din Europa i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. Imaginea care face înconjurul Internetului

Procesul prin care a creat toate documentele l-a învățat singur, fiind ajutat de clipurile de pe Youtube. În apartamentul său au fost găsite mai multe buletine false cu poza și numele lui Brad Pitt.

Și-a creat un laborator propriu unde făcea buletine și permise de conducere, apoi le vindea infractorilor. Se folosea de carțile de identitate din Letonia, Cehia, Portugalia, Lituania, Olanda sau Franța. El a fost condamnat în mai multe state din Uniunea Europeană. Autoritățile poloneze aveau un mandat european de arestare pe numele său și au anunțat poliția spaniolă.

Clienții îl puteau găsi pe Telegram sau prin darkweb. Prețul pentru un astfel de document era între 500-800 de euro. De cele mai multe ori, colabora cu migranți ilegali ce își doreau să rămâne în Uniunea Europeană sau infractori.

Cel mai mare falsificator din Europa i-a făcut lui Brad Pitt buletin românesc. Imaginea care face înconjurul Internetului

Documentele cu Brad Pitt au atras atenția

El nu s-a oprit aici. Falsifica carduri de sănătate, certificate de handicap sau chiar certificate Covid. Bărbatul și-a făcut peste 25 de identități diferite și avea o legitimație de căpitan de iaht.

România nu a scăpat de pe lista falsificatorului. Actorul de la Hollywood are chiar un buletin de pe meleagurile noastre. Totul pare a fi perfect, iar, la prima vedere, nimeni nu și-ar da seama că este un fals. Brad Pitt are și o fotografie atent aleasă, fiind identică cu tipul de imagine care se folosește în mod normal.

Atenția a venit asupra sa după ce i-a făcut actorului Brad Pitt mai multe cărți de identitate false. Când i-au găsit locuința, oamenii legii l-au arestat și au percheziționat locul. Au găsit 10.150 de euro numerar și 86 de documente false. Opt dintre ele erau pe numele bărbatului.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76597213745117