Septembrie 09, 2022
Ce probleme de sănătate a avut Regina Elisabeta de-a lungul timpului. Multe au fost ținute secret
Regina Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Momentan, cauza oficială a decesului nu a fost făcută publică. Iată ce probleme de sănătate a avut Regina Elisabeta de-a lungul timpului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regina Elisabeta se afla de mai multe zile sub supraveghere medical și în cele din urmă a decedat la castelul Balmoral din Scoția. Potrivit unui comunicat de la Palatul Buckingham, suverana  a început să se simtă rău de joi, iar medicii s-au arătat îngrijorați pentru starea ei de sănătate. Întreaga familie s-a aflat lângă Regina Elisabeta a II-a în ultimele momente.

Ce avere a avut Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cel mai longeviv  monarh britanic - Bani.md

Ce probleme de sănătate a avut Regina Elisabeta de-a lungul timpului

Starea de sănătate a reginei s-a înrăutățit în ultimele zile, iar miercuri s-a retras dintr-o întâlnire pe care o avea planificată cu miniștii de rang înalt. Joi, 8 septembrie, regina Elisabeta a murit la vârsta de 96 de ani.

De-a lungul timpului, a avut mai multe internări în spital și chiar unele intervenții chirurgicale.

Decembrie 2003: Regina a fost operată pentru a i se îndepărta un cartilagiu afectat la genunchiul stâng. O operație similară la genunchiul drept avusese loc la începutul aceluiași an.

Martie 2013: Regina a fost spitalizată pentru a fi tratată pentru gastroenterită, o boală de stomac destul de frecventă.

Mai 2021: A lipsit de la slujba din Duminica Amintirii, din cauza unor probleme cu spatele.

Octombrie 2021: Regina a petrecut o noapte în spital pentru „investigații preliminare', după cum a declarat atunci Palatul Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani | Observatornews.ro

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Suverana s-a stins din viață azi, 8 septembrie 2022. A decedat la Castelul Balmoral din Scoția, fiind înconjurată de familia ei.

Palatul Buckingham a transmis un comunicat prin care anunță moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie: „Regina a murit în pace în această seară, la Balmoral'

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0705409049988