Iulie 02, 2022
Ce o deranjează pe Andra la Cătălin Măruță. Ce a spus despre soțul ei, în direct
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mulți ani și au doi copii minunați, David și Eva. Recent, artista a dezvăluit un lucru neașteptat despre soțul ei, în direct. Andra a spus ce o enervează cel mai tare la Măruță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cătălin și Andra Măruță sunt împreună de 16 ani și căsătoriți de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii care îi împlinesc. Soții Măruță se iubesc la fel ca în prima zi, iar ca în orice cuplu, există momente deranjante care îi stresează la partener. Andra a dezvăluit ce o sâcâie cel mai mult atunci când vine vorba despre soțul ei.

Andra a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a fost provocată să răspundă la câteva întrebări despre soțul ei. La un moment dat, artista a făcut dezvăluiri nebănuite despre prezentatorul tv.

MARUTA SI ANDRA

Ce o deranjează pe Andra când vine vorba de Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o poveste de dragoste minunată. Cei doi și-au construit o familie frumoasă, fiind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Recent, artista a fost invitată în emisiunea moderată chiar de soțul ei, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Cântăreața a lansat piesa Bine, bine, motiv pentru care a vrut să o prezinte și în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei doi soți au fost supuși unui test. Pentru a afla cât de bine se cunosc, ei trebuiau să aleagă câte un bilețel cu întrebări și să scrie răspunsul pe o hârtie. În momentul în care Andra a fost întrebată cât petrece soțul ei pe telefon, a mărturisit că acest obicei o enervează foarte tare la Cătălin.

ANDRA

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu de curând mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24. Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul', a declarat Andra.

Andra și Cătălin Măruță au reușit să își clădească împreună un cămin. Au doi copii minunați care îi împlinesc de fiecare dată. Cu toate astea, multă lume este curioasă să afle care este secretul căsnicie dintre cei doi. Andra a mărturisit că are încredere în partenerul ei și se poate baza întotdeauna pe el.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt.Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit', a mărturisit Andra.

FAMILIA ANDREI

Andra și Cătălin Măruță își reînnoiesc jurămintele

În urmă cu ceva timp, cântăreața a anunțat că după 14 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță ea e decisă să își reînnoiască jurămintele de iubire. La marele eveniment vor participat și copiii lor, David și Eva. Andra a fost cerută în căsătorie în Italia, în Veneția.

Catalin e foarte romantic. In Venetia mi-a oferit inelul de logodna. Intr-un magazin de mobila mi-a zis ce-ar fi sa ne casatorim?. Si apoi a fost o cerere la Campia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a placut ca m-a cerut de mai multe ori.La Venetia i-am zis ca vreau sa ne reinnoim juramintele ca-n filme, copiii nostri vor fi de fata si va fi ceva important pentru noi pentru ca sunt si ei alaturi si se vor bucura si ei de dragostea noastra.', a povestit Andra la Pro FM.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67621159553528