Iulie 04, 2022
Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit: "Primesc săptămânal oferte"
Dan Negru are faimă de zgârcit și multă lume ar putea crede că ar putea accepta orice colaborare de dragul banilor, dar nu este așa. Dan Negru nu ar face orice pentru un câștig în plus, chiar dacă iubește banii și este destul de strâns la pungă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru lucrează în televiziune de 25 de ani, iar de 15 ani face naveta la Chișinău pentru un proiect TV, dar primește și numeroase oferte de a prezenta nunți. Primește numeroase solicitări de a prezenta nunțile oamenilor, atât în România, cât și în Republica Moldova, însă le refuză, chiar dacă știe că acestea sunt cele mai bănoase oferte.

De ce nu acceptă Dan Negru să prezinte nunți pentru bani

Dan Negru, numit și 'Regele audiențelor', pregătește un proiect nou la postul de televiziune Kanal D, intitulat Jocul cuvintelor, ce urmează a fi difuzat în curând pe post.

Lucrez de 15 ani într-o altă țară, în Moldova, unde am un show săptămânal care de multă vreme e cel mai urmărit program TV din Moldova. Așa că plec des la lucru în Chișinău. Am și o mulțime de evenimente pe care le prezint prin țară, dar ori de câte ori pot îi iau pe ai mei cu mine. În schimb, refuz poate cele mai bănoase oferte: nunțile.

Primesc săptămânal oferte să prezint nunți în țară, atât în România, cât și în Moldova. Acolo, în Moldova e chiar un ritual ca prezentarea nunților să fie făcută de un prezentator celebru si cum showul meu e în top acolo, am multe oferte.

dan-negru-2

Nu mă pricep. Le-am refuzat pe toate. Nu știu să prezint nunți și le-aș strica oamenilor amintirea de o viață”, a declarat Dan Negru pentru fanatik.ro.

Dan-Negru-in-locul-lui-Sebastian-Coltescu34



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 8.5995173454285