Iunie 19, 2023
Ce i-a adus împreună pe Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher. Detalii din relația celor doi: „Am decis că vom rămâne împreună”
Irina Rimes a impresionat pe toată lumea cu melodiile sale triste, în care vorbește despre suferința în dragoste. Însă vremurile în care artista vărsa lacrimi amare au apus, iar de cel puțin trei ani de zile, de când l-a întâlnit pe David Goldcher, este mereu cu zâmbetul pe buze. Relația celor doi pare promițătoare, iar din momentul în care și-au declarat sentimentele au fost de nedespărțit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de mai bine de trei ani. Ambii sunt artiști și tocmai pasiunea pentru muzică i-a adus împreună. Cei doi s-au cunoscut în Franța, iar la scurt timp după ce s-au văzut o frumoasă poveste de dragoste s-a înfiripat între ei. Chiar dacă el locuiește în altă țară, iar ea în România, din momentul în care au decis să pornească la drum împreună cei doi nu s-au mai despărțit. Sigurele momente în care stau departe unul de celălalt au fost atunci când meseria i-a separat, scrie cancan.ro

Ce i-a adus impreuna pe Irina Rimes si iubitul ei, David Goldcher. Detalii  din relatia celor doi: „Am decis ca vom ramane impreuna”

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a declarat Irina Rimes, potrivit viva.ro.

„Vorbim aproape exclusiv în franceză”

Iubitul Irinei Rimes deja s-a familiarizat cu România, având în vedere că de ani de zile face naveta. Cu toate acestea, David Goldcher nu a reușit să se împrietenească prea bine cu limba. Tânărul înțelege perfect românește, însă până la a reuși să și vorbească mai este cale lungă, iar adesea cântăreața se amuză teribil de încercările și străduințele lui.

irina-rimes-1 - Viva.ro

Viața de cuplu a celor doi nu este una prea dinamică. În afara micilor escapade pe care le fac, Irina Rimes și David Goldcher își petrec majoritatea timpului în studioul de înregistrări. Cei doi sunt bine ancorați în muzică, iar distracția lor favorită este să scotocească unul în playlisturile celuilalt.

Ce spune Irina Rimes despre relația cu francezul David Goldcher: „Nu știu  să spun dacă el e alesul. Așa am crezut de multe ori” - B1TV.ro

„Noi comunicăm foarte sincer unul cu altul și mă bucură mult acest aspect.Vorbim aproape exclusiv în franceză, mai puțin în dățile în care ne amuzăm de româna lui, pe care o înțelege foarte bine, dar o vorbește amuzant. Avem două Acasă: una în România, în București, și una în Paris. Facem naveta între ele și avem grijă să fie plantele udate constant în amândouă.

Exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică. În schimb, e foarte amuzant să ne băgăm nasurile în propriile playlisturi de muzică sau să ne distrăm cu ce ascultam în adolescență”, a mai spus Irina Rimes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86094284057617