Iulie 04, 2023
Ce au făcut în ultimele minute de viață milionarii de pe submarinul Titan. Noi detalii despre implozia submersibilului
Ies noi detalii la iveală despre momentul în care cei cinci milionari și-au pierdut viața pe submarinul OceanGate. Înainte de a pleca cu submersibilul au avut de respectat anumite reguli, iar ultimele momente din viață și le-au petrecut ascultând muzică în întuneric.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce, la finalul lunii iunie, au fost găsite primele bucăți din submarinul Titan, apar noi detalii în cazul submersibilului care s-a scufundat. Specialiștii spun că nu se știe încă în ce măsură cei cinci milionari au fost conștienți de momentul în care a avut loc implozia, catalogată ca fiind „catastrofală”.

Noi detalii în cazul submarinului Titan

Înainte de a porni către epava Titanicului, cei cinci milionari au fost sfătuiți să nu consume alimente bogate în fibre și nici să nu bea cafea.

Specialiștii spun că au fost îmbrăcați gros, tipic anotimpului rece, iar fondatorul OceanGate nu a fost de acord ca muzica country să fie inclusă în playlist. În ultimele momente din viață, cei cinci milionari ar fi ascultat muzică, în întuneric.

Proiectoarele au fost stinse, pentru a economisi energie. Tot înainte de a avea loc implozia, cei cinci s-ar fi uitat pe geamul care avea 53 de cm și ar fi văzut licurici, vietăți marine.

Au mai apărut informații potrivit cărora submarinul cobora cu aproximativ 25 de metri pe minut, iar pasagerii se aflau în alt loc în submersibil, departe de pilot.

Specialiștii spun că moartea lor s-a produs pe loc și este puțin probabil ca unul dintre milionari să fi conștientizat că submarinul se scufundă.

Ce ar fi putut duce la implozia submersibilului

Încă există multe semne de întrebare cu privire la implozie, dar specialiștii spun că este posibil ca tocmai designul submarinului să fie cel care a dus la un astfel de eveniment.

Acest lucru ar putea fi cauzat de de faptul că ambarcațiunea a fost extinsă, pentru a permite mai mulți pasageri. În acest fel s-ar fi pus o presiune mult prea mare pe navă, care într-un final, s-a scufundat.

Specialiștii mai spun că trupurile celor cinci milionari nu vor fi găsite niciodată, având în vedere că implozia a avut loc în câteva secunde, un timp mult prea scurt pentru ca ei să proceseze ce se întâmplă.

„Nu vor găsi nicio parte a corpului uman. Când un submarin face implozie, se zdrobește în interior ca o cutie de suc, din cauza presiunilor intense ale apei. Vă spun că moartea lor a fost instantanee, vorbesc serios. Vorbesc foarte serios. Se întâmplă atât de repede încât creierele lor nici măcar nu au timp să înregistreze ce se întâmplă sau să simtă durerea”, a spus Lauren Eliza pe TikTok.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80412530899048