Septembrie 27, 2023
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, născuți în aceeași zi, uniți pe viață. Povestea lor de dragoste și despărțirea care le-a întărit iubirea
Îi despart 25 de ani, sunt născuți în aceeași zi și sunt unii dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Este vorba despre Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, căsătoriți din anul 2000 și mai uniți odată cu trecerea timpului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Născut în 25 septembrie 1944, Michael Douglas vine dintr-o familie de legendă la Hollywood. Tatăl lui, Kirk Douglas, și mama lui, Diana Dill, au avut, de asemenea, cariere de succes în Cetatea Filmului.

Catherine Zeta-Jones s-a născut în 25 septembrie 1969, în Țara Galilor. Tatăl ei avea o fabrică de dulciuri, iar mama ei era croitoreasă.

Michael Douglas i-a spus lui Catherine Zeta-Jones încă de la prima întâlnire că va fi tatăl copiilor ei

Michael și Catherine s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Deauville, în 1998. În acea vreme, el își promova filmul ”A perfect murder”, iar ea, ”The mask of Zorro”. Actriței i s-a spus că Douglas ar vrea să o cunoască. ”Eram puțin emoționată, pentru că nu știam de ce vrea să mă întâlnească”, a admis Zeta-Jones ani mai târziu, scrie libertateapentrufemei.ro

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania film premiere, Los Angeles, California, USA - 06 Feb 2023

De cealaltă parte, Douglas dezvăluia, acum doi ani, ce a simțit la prima întâlnire cu cea care i-a devenit soție. „Prima întâlnire cu Catherine la Festivalul de Film Deauville în 1998. Am aflat că este născută în aceeași zi ca mine. Apoi am aflat că îi place și golful, iar ulterior toate fanteziile mele au devenit realitate. Sunt norocos. Sunt atât de impresionat de inteligența, simțul umorului și de felul în care muncește.

În acea seară, la prima lor întâlnire, Douglas a avut o abordare curajoasă, spunânu-i direct frumoasei Catherine: „Știi, eu voi fi tatăl copiilor tăi”. Ea nu a apreciat neapărat replica, așa că i-a răspuns prin a încheia seara mai devreme decât ambii se așteptau.

diferenta de varsta dintre Michael Douglas si Catherine Zeta Jones

Deși a crezut că și-a ratat șansa, Michael a aflat că actrița urma să filmeze în Scoția și a aranjat ca aceasta să primească la sosire un buchet imens de trandafiri. Și acum, mai bine de două decenii mai târziu, Catherine are felicitarea pe care a primit-o alături de flori. În decembrie 1999, în ultima zi a anului, cei doi actori erau logodiți, iar anul următor așteptau primul copil.

Catherine Zeta Jones si Michael Douglas si-au luat catel

Nuntă și doi copii în decurs de trei ani

În 8 august 2000, venea pe lume Dylan, băiatul cuplului. În 18 noiembrie, Douglas și Zeta-Jones s-au căsătorit în New York. Petrecerea s-a ținut la Plaza Hotel, iar printre invitații celebri s-au numărat Anthony Hopkins, Brad Pitt, Goldie Hawn, Tom Hanks și Whoopi Goldberg. Fiul lui Michael din mariajul cu Diandra Luker, Cameron, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a fost cavaler de onoare.

În 20 aprilie 2003, Catherine și Michael își strângeau în brațe al doilea copil, o fetiță pe care au botezat-o Carys. Numele ei înseamnă dragoste. Cu o lună înainte, Zeta-Jones câștiga un Oscar pentru rolul din „Chicago”.

Entertainment: 73rd Annual Emmy Awards

Catherine Zeta-Jones, alături de Michael Douglas când a fost diagnosticat cu cancer

Cea mai mare cumpănă din viața lor a fost acum 13 ani. Pe când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și al gâtului. Marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare. A făcut chimioterapie și radioterapie. Întreaga experiență l-a schimbat. Acesta a mărturisit că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa și cu cei doi copii, Dylan și Carys.

Au trecut printr-o despărțire în 2013

După aproape 13 ani de mariaj și la doi ani de când Michael învingea cancerul, în august 2013, Douglas și Zeta-Jones se despărțeau. O sursă declara la acea vreme, pentru People, că stresul generat de lupta lui Douglas cu cancerul și cea a lui Zeta-Jones cu tulburarea ei bipolară și-a pus amprenta asupra căsniciei lor. „Iau o pauză”, a spus persoana din apropierea lor. Nu s-a ajuns la divorț, ci au preferat să încerce să refacă lucrurile între ei înainte de a face un pas radical. Și le-a ieșit.

catherine zeta jones si michael douglas (3)

Mai puternici ca oricând după împăcare

„Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea”, a mai povestit Michael.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei iubiri reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror, după 20 de ani de căsnicie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77317547798157