Noiembrie 22, 2022
Cât a plătit Messi pentru o masă la restaurant. Suma e uriașă! Ai putea cumpăra un apartament
Celebrul jucător de fotbalt a luat masa, alături de alte 13 persoane, la un restaurant din Abu Dhabi, al celebrului Nusret Gokce.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu câteva zile, Pogba şi Messi, alături de alți prieteni, au fost prezenţi în unul dintre restaurantele celebrului bucătar Nusret Gokce. Acolo, starul fotbalului a plătit o notă de plată uriașă. Bonul a fost făcut public chiar de celebrul chef pe rețelele de socializare.

Cât a plătit Messi pentru o masă la restaurant

161.113 euro. Atât a plătit Lionel Messi pentru o masă la un restaurant din Abu Dhabi, al celebrului Nusret Gokce. Cel care a făcut public bonul de casă a fost chiar celebrul chef pe contul său de Instagram. "Calitatea nu e scumpă", a scris acesta în descrierea fotografiei.

Nusret-Bill

Dacă ar fi să analizăm bonul am observa că, dintre produsele consumate, o simplă sticlă de apă a costat 11 euro, în timp ce o bere a fost 49 de euro. În acea seară, la masă au fost 14 persoane, ceea ce înseamnă că, dacă ar fi făcută o medie, suma ar fi undeva la 11.500 de euro de persoană.

Lionel Messi absent from list of Ballon d'Or nominees for 2022

Leo Messi nu vrea să devină antrenor după retragerea din fotbal

Conform prestațiilor sale de pe terenul de joc, Leo Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, fotbalistul a susținut că nu se vede în postura de antrenor după încheierea activității în domeniul care l-a consacrat.

"Să devin antrenor? Nu prea am de gând să fiu antrenor, dar și Zidane a spus exact asta și după aceea a devenit antrenor și a câștigat de trei ori Liga Campionilor. Mi-ar plăcea să fiu directorul sportiv al unui club, să construiesc o echipă, să-i însoțesc pe antrenori, dar nu sunt sigur de asta încă.”, a declarat Messi, pentru presa internațională.

Messi, Pogba meet at Salt Bae's restaurant in Dubai, enjoy Turkish tea |  Daily Sabah

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72768211364746