Noiembrie 17, 2023
Căsuța din Winnie the Pooh se poate închiria prin Airnnb. Unde se găsește cazarea scoasă din povești
Locuința din desenele Winnie the Pooh va putea fi închiriată de doritori. Ea se găsește într-un loc de poveste, în pădurea Ashdown din Anglia și te va transpune în copilărie, imediat cum o vei vedea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Povestea ursulețului Winnie the Pooh este îndrăgită de o mulțime de copii, iar acum, locuința lui poate fi închiriată. Cazarea amintește de întâmplările pline de farmec ce au avut loc în desenele animate și te va transpune înapoi în copilărie.

Winnie the Pooh este povestea îndrăgită de milioane de familii din întreaga lume. Pentru a aduce tuturor zâmbetul pe buze, s-a decis ca locuința în care s-a filmat să poată fi închiriată prin intermediul Airbnb, scrie spynews.ro

Ea se poate găsi în pădurea Ashdown în Anglia, iar doritorii au la dispoziție doar două sejururi pentru a ajunge acolo, fiind o ocazie unică. Prețul este de 95 de lire sterline pe noapte, iar confortul este garantat.

Căsuța din Winnie the Pooh se poate închiria prin Airnnb. Unde se găsește cazarea scoasă din povești

Cel care s-a ocupat de amenajarea locuinței a fost Kim Raymond, ilustratorul desemnat de Disnwy. Acesta s-a inspirat din decorațiunile originale ale lui Eh Shepard.

Locuința ursulețului este dotată cu toate cele necesare. Casa este construită cu ramuri de copac înfășurate în jurul ușii. Tapetul folosit în interior îți amintește de Winnie cel năzdrăvan, iar spațiul este cât de poate de relaxant. Există un pat dublu, două paturi de o persoană, dar și o canapea confortabilă.

Vesela din bucătărie este colorată, iar amenajarea a fost făcută cu mult bun gust. În curte se poate regăsi și o masă cu scaune unde oaspeții pot să petreacă timpul, bucurându-se de natura încântătoare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69519996643066