Mai 25, 2018
Britney Spears a fost dată în judecată de fostul soţ. Află motivul
Interpreta în vârsta de 36 de ani, a fost dată în judecată de către Kevin Federline, fostul soț al vedetei, cu scopul de a obține de la ea mai mulți bani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Viața Pop Divei Britney Spears s-a îmbunătățit, ea și-a găsit marea iubire, a început să ducă un mod sănătos de viață, să facă sport și să fie, din nou, iubită de întreaga lume. Dar, uite că, lucrurile nu pot fi întotdeauna doar bune.

Fostul soț al interpretei, Kevin Federline, i-a cerui lui Britney să-i mărească suma care i se cuvine ca pensie alimentară. Interpreta a semnat un contract financiar pentru anul 2018, această informație a ajuns la urechile fostului soț, și acum vrea mai mulți bani. 

 

Reacție interpretei a fost foarte dură, ea a spus că nu e problema ei că fostului soț nu-i ajung bani pentru îngrijirea copiilor, mai ales că suma pe care ea i-o acordă, este una frumușică. Interpreta își face griji din cauza că se teme ca data viitoare, el își va dori să ridice suma și mai mult.

 

 

Amintim că, Britney și Kevin s-au căsătorit în anul 2004, și au fost împreună timp de trei ani. Cuplul are împreună doi copii,  Sean (12 ani) şi Jayden (11 ani). După divorț, copiii au rămas în grija soțului, iar Britney trebuie să-i achite o pensie de 20.000 de dolari pe lună.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1726765632629