Decembrie 01, 2023
Brad Pitt a recunoscut că „încă iubește această femeie”. Cine este actrița care a rămas în inima sa după mulți ani de la despărțire
Actorul de la Hollywood Brad Pitt a avut mai multe relații de dragoste care au fost ani la rând în lumina presei. Deși a avut alături numai femei frumoase ca Angelina Jolie și Jennifer Aniston, actorul a recunoscut că „una dintre cele mai mari” iubiri ale sale a fost cu starul Juliette Lewis. Brad Pitt a recunoscut că „încă iubește această femeie”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 59 de ani a întâlnit-o pe fosta iubită, Juliette Lewis, pe platourile de filmare ale filmului din 1990 Too Young to Die.

În ciuda faptului că Juliette avea doar 17 ani la acea vreme, iar Brad avea 27, perechea a reușit să devină unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, scrie catine.ro

Foștii iubiți s-au întâlnit timp de trei ani, dar au decis să renunțe la iubirea lor la începutul anului 1993.

Juliette Lewis, într-o rochie midi, cu imprimeu 

În timp ce Juliette a spus ulterior că Brad „nu este deloc în universul meu acum”, actorul a mărturisit despre fosta lui iubită că timpul pe care l-au petrecut împreună a fost grozav.

„Încă o iubesc pe această femeie. Există un geniu adevărat acolo. M-am distrat de minune cu ea”, a recunoscut el într-un interviu.

„A fost una dintre cele mai grozave relații în care am fost vreodată. Problema este că noi creștem cu această viziune conform căreia dragostea cucerește totul și nu este așa” a spus el pentru Vanity Fair.

Povestea lor de iubire a crescut pe platourile de filmare

În 1993, Brad și Juliette au jucat unul alături de celălalt în al doilea film al lor, Kalifornia.

Vorbind despre dragostea lor la acea vreme, Juliette a spus că deja îl plăcea pe Brad ca actor înainte de a începe să se întâlnească.

„Ne-am întâlnit pe platourile unui film și am început să ne întâlnim când s-a terminat. Deja îmi plăcea de el ca actor. Plus că trebuie să respecți pe cineva care este în același domeniu cu tine”, a spus ea pentru Los Angeles Times.

Ea a adăugat: „Suntem în momentul în care ne îndrăgostim. În care ne place să ne vedem în fiecare zi. Nu ne plictisim unul de celălalt, așa că este foarte, foarte frumos. De asemenea, putem fi unul în jurul celuilalt atunci când lucrăm, vorbim și colaborăm. Vrem să lucrăm împreună iar și iar și iar.”

Ani mai târziu, Juliette a vorbit din nou despre Brad. În timpul unui interviu pentru The Guardian, ea a spus: „El nu este deloc în universul meu acum. Pare o relație de liceu pentru că acum el este o persoană foarte faimoasă. Mă uit la această persoană cu care am împărtășit puțin din istorie. Sper să găsească fericirea pentru că l-am iubit cu adevărat. Este un tip foarte bun.”

Brad Pitt, fotografiat în timp ce vorbește cu un bărbat la Formula 1 din Las Vegas

Mai târziu, în 2009, ea a recunoscut că singurul motiv pentru care oamenii o abordează în legătură cu el este din cauza statutului său la Hollywood.

„Oamenii mă întreabă despre el doar pentru că este celebru. Nu prea întreabă despre fostul meu soț. Deși cu el am avut o relație mult mai semnificativă pentru că am fost căsătoriți”, a spus ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71764230728149