Septembrie 22, 2017
Dianna Rotaru a adus soarele într-o zi de toamnă!
Cea mai focoasă interpretă din showbiz-ul moldovenesc a lansat recent un videoclip plin de culoare și voie bună!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diana Rotaru împreună cu talentatul interpret și actor ucrainean, Roman Babak, cunoscut sub numele scenic ca Funkey au muncit asupra unei colaborări de excepție. Ambii tineri și plini de energie au decis să readucă căldura soarelui și în zilele de toamnă. Cei doi au dat alegearea unui stil hippie pentru înregistrările video, acesta emanând într-un fel sau altul sentimentul de libertate și bună dispoziție.

Interpretul ucrainean a menționat că a fost destul de receptiv la propunerea moldovencei noastre pentru o colaborare și a relatat că nu exclude faptul viitoarelor realizări de succes pe plan muzical. Era și de așteptat! Frumoasa blondă din showbiz știe să cucerească inima oricărui bărbat.

Videoclipul la piesa “Solntze” a fost filmat chiar în capitala Moldovei. Interpreții au încercat să prezinte publicului larg Chișinăul într-un nou aspect. Filmările au avut loc în toate colțurile capitalei, astfel că atmosfera realistă în videoclip a fost creată și de către persoanele cu chip frumos care se aflau în apropiere inclusiv rudele acesteaia.

Frumoasa relație a celor doi prognozează și o eventuală lansare a melodiei în Ucraina, care desigur va răsuna în toate radiourile.

Trebuie să menționăm că autorul textului și muzicii este însuși Roman Babak, iar videoclipul a fost regizat de către Purpleproduction.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57691049575806